Reeleezee Administratie Business

BUSINESS

Meest gekozen door MKB'ers

€ 34,95
  • price-icon-betalingonbeperkte boekingen
  • price-icon-scan20 scans
  • price-icon-betalingincl. AC Free
  • price-icon-betalingbankkoppelingen
  • price-icon-scanincl. Factuur Free

Reeleezee Admnistratie Business is de meest gekozen abonnementvorm door MKB-ondernemers o.a. door het onbeperkt aantal boekingen dat u met dit abonnement kunt verwerken. Het is tevens het het meest ideale abonnement in combinatie met een gekoppelde webshop of kassa. U beschikt over alle geavanceerde boekhoudkundige- en rapportagefuncties van Reeleezee die u nodig heeft, inclusief Factuur Free.

Boeking

Een ‘boeking’ kan elk type boeking zijn dat in Reeleezee mogelijk is, dat zijn boekingen van de typen Verkoop, Inkoop, Kas&Bank en Memoriaal. Een verwerkte boeking is direct terug te vinden in het grootboek van uw boekhouding.
Een uitzondering hierop is een verkoopboeking die ontstaat als gevolg van het definitief maken van een factuur via de Reeleezee Factuur module. Deze beschouwen wij niet als een boeking in dit opzicht.


Toegestaan aantal boekingen Administratie Business: onbeperkt
Prijs van een boeking per stuk: n.v.t.

API

API staat voor Application Programming Interface. Reeleezee beschikt over een moderne API die het mogelijk maakt dat externe software informatie uitwisselt met uw Reeleezee boekhouding. Zo is het mogelijk om uw webshop te koppelen aan uw boekhouding zodat alle verkooptransacties direct worden geboekt en uw webshop de actuele voorraad van een product kan opvragen uit Reeleezee. Om een extern pakket te koppelen aan uw boekhouding is het noodzakelijk om een zogenaamde API-gebruiker aan te maken. Het gebruik van de Reeleezee API en het aanmaken van een API-gebruiker is in al onze abonnementen voor ondernemers gratis.


Toegestaan aantal API-users Administratie Business: 1

Verkoopfacturen

In elk Reeleezee abonnement kunt u gebruik maken van de volledige functionaliteit van de module Reeleezee Factuur Free. Hiermee kunt u in elk Reeleezee abonnement 3 verkoopfacturen maken. Een verkoopfactuur telt mee voor dit onderdeel van uw bundel op het moment dat u de betreffende factuur heeft ‘geboekt’ of ‘definitief’ gemaakt in uw boekhouding. Een verkoopfactuur wordt niet geteld als (verkoop-)boeking.


Toegestaan aantal verkoopfacturen Administratie Business: 3
Prijs van een verkoopfactuur per stuk: € 0,75

Scans

Onder een Scan verstaan wij een concept boeking die door Reeleezee Scan&Boek is gegenereerd nadat u een inkoop- of verkoopfactuur als bestand (PDF, JPG of PNG) heeft geupload of gemaild naar de Inbox van uw boekhouding. Het maakt niet uit of u een bestand zelf heeft gescand of gefotografeerd of dat u dit bestand rechtstreeks van uw leverancier heeft ontvangen. Een elektronische factuur in UBL-formaat beschouwen wij niet als scan.
Bestanden die worden geupload naar de Inbox worden door Reeleezee Scan&Boek automatisch omgezet in een boekingvoorstel. Dit boekingsvoorstel is een z.g. ‘Concept-boeking’. Deze kunt u nog controleren en eventueel aanvullen voordat u deze boeking ‘definitief’ maakt. Op het moment dat de boeking ‘definitief’ is gemaakt, telt deze zowel als ‘boeking’ en als ‘Scan’. Als een boeking bestaat uit meerdere pagina’s, zoals bijvoorbeeld het geval is bij een KPN-factuur, telt deze als 1 scan.


Toegestaan aantal scans Administratie Business: 20
Prijs van een scan per stuk: € 0,75

Bankkoppeling

In alle betaalde Reeleezee Administratie abonnementen is het mogelijk om uw zakelijke bankrekening bij ABN AMRO, RABO Bank, ING Bank en/of KNAB direct te koppelen aan uw boekhouding. Deze volledig automatische bankkoppeling zorgt ervoor dat transactiegegevens van uw rekening iedere werkdag automatisch in uw boekhouding worden verwerkt. Indien u bankiert bij de RABO Bank, kunt u via de automatische koppeling zelfs betaalopdrachten doorsturen. Met Reeleezee Administratie Basic kunt u één (1) zakelijke bankrekening koppelen. Vanaf Reeleezee Administratie Economy kunt u een onbeperkt aantal rekeningen (ook van meerdere banken) aan uw boekhouding koppelen.


Toegestaan aantal bankkoppelingen Administratie Business: onbeperkt

AutoCollect

Met Reeleezee AutoCollect kunt u van steeds meer leveranciers hun facturen automatisch door Reeleezee laten ophalen van hun websites of portalen en deze facturen direct in de Inbox van uw boekhouding laten plaatsen. Hiervoor heeft u een abonnement nodig op een van de AutoCollect add-ons. Het Autocollect kan slechts worden afgenomen in combinatie met een betaald abonnement op een Administratie module.


Toegestaan aantal AutoCollect-facturen Administratie Business: 1
Prijs van een scan per stuk: € 0,75