Abonnementsvormen

Hoe werkt het abonnement?

Reeleezee hanteert een maandelijks tarief. Ook het Free abonnement is bij ons een volwaardig abonnement waarmee u alle basisfunctionaliteit direct kunt gebruiken. Voor de betaalde abonnementen gelden hogere gebruikslimieten (Economy en Business) tot onbeperkt gebruik (Premium).

Voordelen van een Reeleezee-abonnement:
  1. Geen kosten vooraf
  2. Geen langere-termijn verplichting

Proberen?

U kunt gratis starten met online boekhouden. Uw kosten groeien mee met de mate van gebruik. Gebruikt u ons product minder, dan betaalt u ook minder. En andersom. Alle abonnementsvormen zijn maandelijks aanpasbaar. U kunt up- en downgraden zo vaak u wilt. Als u veel administratie wilt voeren zal u willen upgraden. Hoeft u niet zoveel aan uw administratie te doen, dan wilt u waarschijnlijk downgraden.
Op welk moment gaat een abonnementsverandering in?

De upgrade-wijziging gaat per direct in. De hogere limieten gelden met terugwerkende kracht. Dit is handig omdat er uit voorgaande maanden nog transacties ongeboekt in uw administratie kunnen staan – transacties die u met uw toen geldende abonnement niet kon boeken. Door de upgrade is de limiet ook voor die achterliggende maanden hoger en kunt u deze transacties alsnog boeken.

U krijgt een factuur voor de extra abonnementskosten voor de lopende periode (dit is doorgaans een lopende maand, maar kan ook een lopend kwartaal of jaar zijn).

Als u uw abonnement downgradet, gaat deze wijziging in bij aanvang van de eerstvolgende abonnementsperiode. Dit is het moment waarop de lagere limieten van kracht worden en het lagere abonnementstarief van toepassing is. Net als bij het upgraden gelden ook bij downgraden de nieuwe limieten met terugwerkende kracht. De nieuwe limieten zijn dus ook op eerdere maanden van toepassing. Als u 'bij' bent met boeken, maakt dat niet uit. Als u nog een inkoopfactuur wilt boeken van drie maanden geleden maar uw nieuwe limiet is daartoe niet toereikend, dan kunt u die inkoopfactuur niet boeken.

Wanneer krijg ik korting?

Indien u meerdere abonnementen van Administratie Economy, Business of Premium voert, ontvangt u 25% korting op alle abonnementen en aanvullende modules. De enige voorwaarde is, dat alle abonnementen en modules maandelijks op één factuur aan de hoofdabonnementhouder worden gefactureerd. U kunt zelf de abonnementen aan het hoofdabonnement koppelen in de map ‘Instellingen’. De verzamelfactuur zal dan de 25% korting over het totale factuurbedrag bevatten.

Hoe koppel ik abonnementen aan elkaar?
U kunt een abonnement koppelen aan een hoofdabonnement in de map ‘Instellingen’. Klik bij de abonnementsgegevens op de optie ‘Koppelen’. Er verschijnt een venster waar u de gebruikersnaam en het wachtwoord van het hoofdabonnement kunt invullen. Daardoor wordt het abonnement waarop u bent ingelogd, toegevoegd aan de factuur van het hoofdabonnement. Op deze gehele factuur wordt 25% korting aangeboden. U kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen met één van onze supportmedewerkers.

Praktijkvoorbeeld

Een klant heeft een bedrijf dat voldoende heeft aan Administratie Business en Factuur Economy. Daarnaast is er ook een administratie voor een Persoonlijke holding en een Stamrecht BV. Voor de persoonlijke holding en voor de Stamrecht BV is Administratie Economy voldoende. De abonnementen van de Persoonlijke holding en de Stamrecht BV kunnen onder het hoofdabonnement van zijn bedrijf worden geplaatst. Hiervoor moet in de Persoonlijke holding en de Stamrecht bv worden ingelogd, om daar bij de optie ‘Koppelen’ de gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdabonnement in te voeren. De kosten per maand – gebruikmakend van de kortingsregeling voor meerdere administraties – worden dan als volgt:

abonnementsvormen1