Reeleezee Accounting

Het hart van Reeleezee Accounting is een professionele en complete financiële administratie. Maar tegelijkertijd dè omgeving om uw (gedeeltelijk) zelfboekende klanten te ondersteunen. U en uw klant kunnen tegelijkertijd dezelfde data zien, u kunt adviseren, correcties doorvoeren en de klant continu monitoren. Reeleezee Accounting biedt tevens een beheersomgeving voor het vastleggen van grootboektemplates, het aanmaken van nieuwe administraties en natuurlijk uitgebreid beheer van autorisaties van uw medewerkers. Reeleezee Accounting is geheel RGS- en SBR enabled en voorzien van een module voor het genereren van SBR-rapportages waaronder de jaarrekening.

Reeleezee beschikt over het Keurmerk Zeker-OnLine. Lees hier meer over veilig werken in de Cloud.

De winst van de beste oplossing?

Download whitepapers:
Scan & Boek en Veilig in de Cloud
 
 
 

Vier redenen om te kiezen voor Reeleeezee Accounting:

Efficiëntere communicatie door online samenwerking

Online samenwerken kan op verschillende manieren. Hoe de taakverdeling tussen u en uw klant ook wordt bepaald, Reeleezee biedt in alle gevallen een optimale werkwijze. Voor ondernemers die zelf (een deel van) hun administratie willen voeren, biedt Reeleezee boekhoudgemak in ondernemerstaal en aan u het gereedschap om uw klant hierbij optimaal te ondersteunen. U kunt op ieder moment en overal contact hebben met uw klant door naar hetzelfde scherm in de administratie te kijken en vragen te bespreken. Ook kunt u op ieder moment correcties doorvoeren in de bron-administratie en rapportages bespreken. En uiteraard krijgt u de beschikking over al onze innovatieve functies zoals automatische bankkoppelingen, geïntegreerd Scan&Boek en bent u volledig klaar voor het gebruik van RGS/SBR.

reeleezee-SAMENWERKEN
reeleezee-SCAN-EN-BOEK

Scan & Boek als geïntegreerd onderdeel van Reeleezee Accounting

Door gebruik te maken van Scan&Boek verwerkt u uw papieren facturen vele malen efficiënter dan door ze handmatig in te voeren. Met Scan&Boek scant u de facturen en zet Reeleezee een boekingsvoorstel voor u klaar. Deze kunnen automatisch geboekt worden of eerst door u geaccordeerd. U kunt de klant ook laten scannen, waarna u de accordering ter hand neemt.

Meer over Scan & BoekDownload whitepaper Scan & Boek

Ondernemers dashboard en rapportages

Accountants en ondernemers hebben ieder behoefte aan hun eigen inzicht in de cijfers. Voor de ondernemer voorziet Reeleezee in een overzichtelijk en begrijpelijk dashboard met de belangrijkste KPI’s. Voor Accountants zijn natuurlijk alle financiële basisrapportages voorhanden en is er een naadloze aansluiting vanuit de bronadministratie naar alle SBR-rapportages op basis van onze geïntegreerde RGS/SBR functies.

acc-overzicht-dashboard

Koppelen met externe software

Reeleezee koppelt graag met de andere (online) softwarepakketten waar u of uw klant gebruik van maakt. Er zijn al koppelingen met veel leveranciers, zo koppelen wij standaard al met de Belastingdienst, diverse banken, CRM pakketten, webshops, en andere software. Een koppeling op maat (laten) maken kan ook. Reeleezee heeft hiervoor een openbaar koppelvlak (genaamd API) beschikbaar. Deze API biedt een technisch koppelvlak voor softwareontwikkelaars om koppelingen, sneller, eenvoudiger en completer voor Reeleezeegebruikers te bouwen.

Een volledige lijst van de koppelingen vindt u op deze pagina met koppelingen.

Start Gratis met Online Boekhouden

Direct gratis starten

  • Geen proef, start gratis
  • Altijd alle functionaliteit
  • Betalen naar gebruik
  • Up- en downgraden
  • Maandelijks opzegbaar

Direct gratis starten Het duurt nog geen 2 minuten

Nog niet overtuigd?

Nog niet helemaal klaar om aan te melden? Klik rond in een voorbeeld-administratie en ervaar zelf hoe eenvoudig Reeleezee werkt.

Live Demo

Samenwerken gaat verder in de cloud

Met Reeleezee kunt u niet alleen de boekhouding, maar ook andere financiële gegevens, zoals documenten, aangiften en rapportages, veilig en efficiënt delen. Eén van de grootste voordelen van online werken is, dat u en uw klant op elk moment toegang hebben tot dezelfde actuele gegevens.

Samenwerken in de cloud betekent óók samenwerken tussen toepassingen. Een goed voorbeeld is de integratie tussen een webwinkel en een administratie (beiden cloud-applicaties). In de afgelopen jaren zijn er al vele tientallen cloud-koppelingen met Reeleezee- toepassingen ontwikkeld door leveranciers van online applicaties. Deze zijn een geweldige aanvulling op de financiële administratie of accountancy portal producten.

Deze online samenwerking is doorweven met uitgebreide veiligheidsvoorzieningen en maatregelen om dataverlies te voorkomen en uw privacy te garanderen. Reeleezee is momenteel in procedure bij het keurmerk Zeker-Online, de overkoepelende instantie die aanbieders van online administratiepakketten vergelijkt. Door verdergaande zelfregulering is de cloud een uiterst betrouwbaar medium geworden. Maak kennis met onze Accountancy dienstverlening en kies voor een gratis proefperiode. Neem nu contact op. Of wilt u meer weten over de tarieven die wij na de proefperiode hanteren? Klik dan op de volgende link

Onze tarieven bekijken?