Lightspeed POS Retail

Over Lightspeed POS Retail:

Webwinkelfacturen is marktleider in het koppelen van webwinkels aan boekhoudsystemen. Met deze koppeling wordt de integratie met POS systemen opgezet. Met goede contacten met Lightspeed en de boekhoudsysteem-leveranciers is webwinkelfacturen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Gecombineerd met 15 jaar ervaring leveren we onze klanten geweldige support.

Lightspeed is dé aanbieder van het flexibele Point-of-Sale oplossingen. Met een maandabonnement op het Lightspeed POS Retail (LPR) iPad kassasysteem krijg je gratis ondersteuning en support. LPR kan je ook helpen bij de aanschaf van hardware zoals pinapparaten, kassa’s en (mobiele) printers. Lightspeed POS biedt een totaaloplossing. Het LPR kassasysteem in de cloud is vanaf elke locatie te bedienen: thuis, onderweg of op de zaak.

Over de koppeling

Wanneer je afrekent met je POS systeem moeten je verkopen ook in je boekhouding terecht komen. Overtikken of werken met exports / imports kost veel tijd en is foutgevoelig. Met deze koppeling worden je verkopen automatisch in je boekhouding gezet. Dat scheelt een hoop tijd en je maakt minder fouten.
De koppeling zet de verkopen over, inclusief de producten en de debiteur-gegevens. Als een debiteur niet bekend is dan wordt de verkoop op een default-debiteur geboekt. De verkopen kunnen worden doorgezet naar Reeleezee boekingsbonnen of facturen.

Installatie

Deze koppeling kent een gratis proefperiode van 30 dagen. De gratis proefperiode vraag je aan via http://www.winkelboekhouding.nl/
Als je op de knop Activeer nu de koppeling klikt start je de installatie via eenvoudige invoerschermen. De installatie is normaalgesproken binnen 5 minuten afgerond.

Voordelen koppeling
  • Doorzetten naar Reeleezee boekingsbonnen of facturen.
  • Kan verkopen doorzetten naar bekende of anonieme klanten.
  • Zorgt voor het correct overzetten van BTW codes en kortingen.
  • Mogelijkheid te koppelen op ‘dag-omzet’
  • Heeft de mogelijkheid om verkopen met terugwerkende kracht door te zetten.
  • Eenvoudige installatie.
  • Gratis proefperiode 30 dagen.
  • Bespaar tijd en kosten.
  • Maak minder fouten.

Meer informatie, waaronder voorwaarden en prijzen zijn te vinden op www.winkelboekhouding.nl