Makkelijk en snel je boekhouding doen,
waar & wanneer jij dat wilt

Je bent ondernemer; geen boekhouder. Logisch dus dat je zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan je boekhouding. Met Reeleezee regel je het makkelijk en snel, wanneer het jou uitkomt. Boekhoudkennis is niet nodig. Zo houd je tijd over en hoef je niet meer tegen je boekhouding aan te hikken.

Gemakkelijk

Gemakkelijk

Reeleezee maakt boekhouden écht makkelijk. Het is simpel in gebruik, overal toegankelijk en je hebt geen boekhoudkennis nodig. Lastige boekhoudtermen? Daar doen we niet aan – we houden het real easy.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Je wilt natuurlijk dat je boekhouding in goede handen is. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Reeleezee slaat je data op een veilige manier op in de cloud en maakt real-time backups van je boekhouding.

Intuïtief

Intuïtief

Je kunt direct aan de slag met Reeleezee. Ons boekhoudprogramma is ontwikkeld om het boekhouden voor jou zo begrijpelijk mogelijk te maken. Samen met ondernemers, omdat zij weten wat je echt nodig hebt.

Veilig en betrouwbaar

Reeleezee is onderdeel van de Exact Group. Ook zijn we partner van De Belastingdienst en hebben we onder andere het Keurmerk Zeker-Online Boekhouden. Kies je voor Reeleezee, dan kies je dus voor een veilig en betrouwbaar boekhoudprogramma.

Meer dan 10.000 ondernemers gingen je voor

Benieuwd waarom zij blij worden van onze software? Ze vertellen het je zelf.

Super pakket!

“Het is een super pakket omdat het zo makkelijk mogelijk gestructureerd is. En alles blijft in de cloud dus je raakt nooit iets kwijt.”

Alessandro Roscioli – BiciCare

Half uurtje voor je btw-aangifte.

“Eens in het kwartaal pak ik er een half uur voor en dan zet ik de btw-aangifte door naar de Belastingdienst.”

Harry Weeda – Naturals

Persoonlijk en efficiënt.

“Dankzij Reeleezee is de boekhouding van onze klanten altijd up-to-date en kunnen wij optimaal als financial coaches functioneren.”

Joost van Klink – Poundwise

Probeer het zelf

Wil jij ook minder tijd kwijt zijn aan je boekhouding? Maak dan nu een account aan en probeer Reeleezee 30 dagen gratis uit. Zo wordt boekhouden real easy – ook als je geen boekhoudkennis hebt!

Probeer 30 dagen gratis