Aangifte omzetbelasting

Er komt nogal wat kijken bij het ondernemerschap. Van inkopen en factureringen tot de AVG-wetgeving en natuurlijk de belastingen. Van al deze belastingen is de omzetbelasting (ook wel de btw-aangifte genoemd) misschien wel de lastigste taak in het vooruitzicht.

Tarieven, vrijstellingen en regelingen

Niet alleen moet je de tarieven en vrijstellingen bepalen (was het nu 21 procent, 6 procent, of gold er toch een vrijstelling?), het kan ook zomaar nog eens zo zijn dat je gebruik kunt maken van specifieke ondernemersregelingen. Maar terwijl jij iedere dag druk bezig bent met het draaiende houden van je onderneming, schieten dit soort onderzoeken er regelmatig bij in. Schakel je dan toch maar de diensten van een accountant in, of ga je op zoek naar andere, makkelijke oplossingen?

Houd het liever lekker makkelijk

Wij denken namelijk dat het een stuk makkelijker kan. Sterker nog: wij wéten dat het een stuk makkelijker kan. Download om te beginnen de gratis Checklist waarmee je de omzetbelasting in 5 stappen hebt getackeld. Wil jij het jezelf nog makkelijker maken? Dan laat je het gewoon lekker aan ons slimme programma over. Reeleezee maakt het boekhouden voor zzp en mkb een stuk makkelijker. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon een foto van je bonnetjes maken en worden deze automatisch in je administratie verwerkt! Daarnaast kun je ook onbeperkt factureren aan al je klanten, offertes maken, bankrekeningen koppelen, beginbalansen verwerken, boekingen maken en nog veel meer. En dat allemaal gewoon online!

Download onze handige checklist

Aangiftes in een paar minuten gedaan

Met Reeleezee kun je ieder kwartaal met een simpele druk op de knop uw aangifte doen. Het geïntegreerde btw-systeem zorgt ervoor dat jouw btw-aangifte bij iedere boeking direct wordt bijgewerkt. Zo kun je de maand of het kwartaal dus helemaal stressvrij afsluiten. Het overtikken van de aangifte op de website van de Belastingdienst is verleden tijd. Met een simpele druk op de knop verzendt je alle gegevens uit je boekhouding direct naar de Belastingdienst. Hierna kun je direct zien of de Belastingdienst jouw aangifte hebt ontvangen en geaccepteerd. Handig toch? Daarnaast houdt Reeleezee automatisch bij welke aangiftes je al hebt gedaan, welke je nog moet doen en wanneer je moet bijbetalen of zelfs geld terugkrijgt.

Probeer Reeleezee nu gratis

Het ondernemerschap zit in ons bloed en wij weten precies hoeveel tijd er verloren gaat aan die maandelijkse boekhouding. We helpen je dan ook graag op weg. Je kan Reeleezee nu gratis starten. We hebben het grootste vertrouwen in de handigheid van onze tool en zullen dan ook alles op alles zetten om dit te bewijzen.

Probeer Gratis