Kortingsregeling

reeleezee-app-placeholder01

Kom ik in aanmerking?

Indien u meerdere abonnementen Administratie Economy, Business of Premium heeft is het mogelijk om 25% korting te ontvangen op alle abonnementen en aanvullende modules.

Voorwaarde is dat alle abonnementen en modules maandelijks op één factuur aan de hoofdabonnementhouder worden gefactureerd. U kunt zelf de abonnementen aan het hoofdabonnement koppelen. De verzamelfactuur zal dan de 25% korting over het totale factuurbedrag bevatten.

Hoe kan ik abonnementen aan elkaar koppelen?

U kunt ervoor kiezen om zelf uw abonnement te koppelen of contact op te nemen met één van onze medewerkers. U kunt een abonnement koppelen aan een hoofdabonnement in de map Instellingen. Klik bij de abonnementsgegevens op de optie ‘Koppelen’. Er verschijnt een venster waar u de gebruikersnaam en het wachtwoord van het hoofdabonnement kunt invullen. Daardoor wordt het abonnement waarop u bent ingelogd, toegevoegd aan de factuur van het hoofdabonnement. Op deze gehele factuur wordt 25% korting aangeboden.

Voorbeeld

Een klant heeft een bedrijf dat voldoende heeft aan Administratie Business en Factuur Economy. Daarnaast is er ook een administratie voor een Persoonlijke holding en een Stamrecht BV. Voor de persoonlijke holding en voor de stamrecht BV is Administratie Economy voldoende. De abonnementen van de Persoonlijke holding en de Stamrecht BV kunnen onder het hoofdabonnement van zijn bedrijf worden geplaatst. Hiervoor moet in de Persoonlijke holding en de Stamrecht bv worden ingelogd, om daar bij de optie ‘koppelen’ de gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdabonnement in te voeren.

De kosten per maand, gebruikmakend van de kortingsregeling voor meerdere administraties, worden dan:

kortingsregeling