Persoonlijk & efficiënte dienstverlening voor accountants en boekhouders

Accounting

Scan & Herken

Scan en herken onbeperkt facturen en bonnen voor een vast bedrag per maand. Dat kan door pdf’s direct te mailen naar een persoonlijk mailadres of via de gratis Scan2Reeleezee app. Bovendien ondersteunt het systeem UBL.

Werkoverzicht

Een actueel totaaloverzicht van de boekhouding van uw klanten is cruciaal voor een goede regie. Zonder dat u steeds opnieuw hoeft in te loggen in de verschillende administraties beschikt u over een compleet beeld van bijvoorbeeld bankmutaties en nieuwe scans.

AutoCollect

Steeds meer grote leveranciers laten klanten hun eigen facturen downloaden vanaf een online portaal. Dat kost tijd én wordt nog wel eens vergeten. AutoCollect van Reeleezee verzamelt en verwerkt automatisch alle facturen van meer dan 400 grote bedrijven.

RGS / SBR geïntegreerd

Reeleezee is volledig RGS-gemapt en beschikt over ingebouwde SBR-functionaliteit. De elektronische uitwisseling van financiële, fiscale en statistische data betekent een forse lastenverlichting voor de ondernemer én voor u als accountant.
Lees meer

Meer over Reeleezee Accounting

Accountancy Portal

Best of breed

Compleet merkonafhankelijk en uiteraard compatible met vrijwel alle pakketten in uw backoffice is het Accountancy Portal een ideaal platform voor de communicatie met uw klanten. En u geeft het de uitstraling van uw eigen organisatie.

Aangiftemanagement

U heeft continu inzicht in de status van aangiften, rapportages en andere documenten voor uw klanten. De automatische koppelingen met Belastingdienst en KvK garanderen maximale efficiency en kostenbesparing.

Workflow en ondertekening

Houd de regie over de workflow dankzij digitale ondertekening, geautomatiseerde opvolging en koppelingen met banken, Belastingdienst en KvK. Snel en soepel communiceren met uw klanten is een van de speerpunten van het Accountancy Portal.

Uitgebreid App center

Om partijen zoals webshop- en kassaleveranciers in staat te stellen om data met Reeleezee uit te wisselen, hebben wij een App Center ontwikkeld. Geïnteresseerde partijen kunnen zich eenvoudig via een API-koppeling daarbij aansluiten. We investeren voortdurend in nieuwe koppelingen.

Meer over Reeleezee Accountancy Portal

Onze ambassadeurs

Ambassadeurs van Reeleezee geven we graag een podium en we zetten ze ook graag in de spotlights bij andere tevreden klanten van Reeleezee! Ons succes hangt immers af van de tevredenheid van onze klanten.

Bekijk onze ambassadeurs

Ambassadeur worden

Ambassadeur worden is gemakkelijk. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is aanmelden via onderstaande knop. Op deze manier bouwen we aan een groeiende community waarin professionals hun ervaringen delen.

Ambassadeur worden

Technologie partners

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?