Effiënter werken en beter klanten ondersteunen

Reeleezee biedt een boekhoudprogramma waarmee accountants hun klanten optimaal kunnen monitoren en ondersteunen bij het voeren van een financiële administratie, de fiscale aangiften en de documentstroom die daarmee samenhangt. Terwijl de ondernemer met schermen werkt zonder boekhoudtermen, kijkt de accountant naar dezelfde data op schermen die voldoen aan de eisen van een professional. Zo bent u in staat uw klanten maximaal aangesloten en efficiënt van dienst te zijn.

Reeleezee Accounting

Reeleezee Accounting kan op verlerlei manieren worden ingezet om samen te werken met uw klant. Van het voeren van de volledige boekhouding tot uitsluitend monitoring, of alleen het uitvoeren van correcties en het opstellen van een jaarrekening. U kunt gebruik maken van automatische bankkoppelingen en u heeft de keus of u zelf of of uw klant gebruik gaat maken van de Scan&Boek oplossing; in beide gevallen is er sprake van substantiële tijdwinst!
Snellere communicatie door online samenwerken
Een productiever kantoor met Scan en Boek
Koppelen met externe software
Dashboarding & rapportages

Accountancy Portal

Met Accountancy Portal biedt u uw klanten één central digitaal loket om te communiceren over alle aspecten van uw dienstverlening zoals een elektronisch dossier voor het delen van documenten met uw klanten, en workflows met geïntegreerde digitale handtekeningfuncties. Door alle aangiftestromen via de Portal te laten verlopen kunt u ale aangiften eenduidig en helder aan uw klanten presenteren. Het beheer rond te accorderen aangiften wordt (kosten)efficiënt en overzichtelijk. Accountancy Portal kan in de huisstijl van uw kantoor worden gepresenteerd en wordt daarmee integraal onderdeel van uw corporate identity.
Online samenwerken -- ook met de mobiele app.
Uniform aangiftemanagement vanuit één centrale plek.
Koppelingen met Best Of Breed
SBR-enabled

Voordelen van Reeleezee voor Accountants

Scan & Boek en de Inbox

Met Reeleezee kunt u in- en verkoopfacturen van uw klanten gemakkelijk en efficiënt verwerken, ongeacht het formaat waarin deze worden aangeleverd. In de geïntegreerde Inbox kunt u alle facturen uploaden of emailen en via Reeleezee Scan&Boek worden gescande facturen automatisch verwerkt tot boekingsvoorstellen. Reeleezee Scan&Boek werkt real-time. U scant en kunt de boekingsvoorstellen direct bevestigen. Zo werkt u efficient en snel. Ook kunt u uw klant laten scannen. Beide mogelijkheden leveren een aanzienlijk hogere efficiëntie op dan voorheen.

Meer over Scan & Boek

reeleezee-koppelingen

Koppelingen met accountancy software

Reeleezee koppelt graag met de andere (online) softwarepakketten waar u gebruik van maakt. Er zijn al koppelingen met veel leveranciers, zo koppelen wij standaard al met de Belastingdienst, diverse banken, CRM pakketten, webshops, en andere software. Een koppeling op maat (laten) maken kan ook. Reeleezee heeft hiervoor een openbaar koppelvlak (genaamd API) beschikbaar. Deze API biedt een technisch koppelvlak voor softwareontwikkelaars om koppelingen, sneller, eenvoudiger en completer voor Reeleezeegebruikers te bouwen.

Meer over koppelingen.

SBR aan de bron

SBR is een gezaghebbende rapportagestandaard voor financiële gegevens. Reeleezee gelooft dat de echte efficiency-voordelen pas echt tot hun recht komen op het moment dat SBR geïntegreerd is in de bron, ofwel in de financiële administratie. Alleen dan is een efficiënte keten van boekhouding tot standaard rapportage mogelijk. Als eerste leverancier van boekhoudsoftware biedt Reeleezee volledige RGS/SBR integratie op basis van een grootboekschema dat volledig is gekoppeld aan RGS en daarmee aan SBR. Met onze rapportage tools kunt u eenvoudig vanaf de kolommenbalans elke SBR-rapportage genereren. Wilko Stronks, CEO van Reeleezee, legt zijn visie uit over de mogelijkheden en kansen die worden geboden door SBR ».
wilko-pres-sbr-aan-de-bron
reeleezee-SAMENWERKEN

Online samenwerken

Accountancy Portal bevat alle functies voor efficiënt samenwerken: afspraken, actiepunten, ad hoc-vragen, workflow-vragen, vragenlijsten en chatten. Met Reeleezee werkt u efficiënt samen door vragen en antwoorden uit te wisselen – op boekingsniveau tot aan de periodieke rapportages. Zo kunt u sneller en vaker rapportages aanbieden. En omdat u efficiënter werkt, bedient u méér klanten.

Ondernemers dashboard en rapportages

Accountants en ondernemers hebben ieder hun eigen behoefte aan inzicht in de cijfers. Voor de ondernemer voorziet Reeleezee in een overzichtelijk en begrijpelijk dashboard met de belangrijkste KPI’s. Voor Accountants zijn natuurlijk alle financiële basisrapportages voorhanden en is er een naadloze aansluiting vanuit de bronadministratie naar alle SBR-rapportages op basis van onze geïntegreerde RGS/SBR functies.

acc-overzicht-dashboard

Vraag vrijblijvend de introductie aan

Wij laten u graag zien wat Reeleezee voor uw kantoor kan doen. Vul het onderstaande formulier in of bel 0346-258080. Eén van onze regiomanagers komt bij u langs voor een demonstratie.