Zo werkt Reeleezee Accountancy Portal

Accountancy Portal laat u optimaal communiceren met uw klant. Daarin gaan wij verder dan conventionele Portal-aanbieders. Wij integreren namelijk alle belangrijke ketens in een centraal startpunt voor uw dienstverlening, met dossiers, dashboards en financiële rapportages.

Belangrijkste voordelen van Reeleeezee Accountancy Portal

Soepel samenwerken

Over veel aspecten van uw dienstverlening kunt u via de portal gestructureerd communiceren met uw klant. U bent altijd bereikbaar voor uw klant en uw klant voor u. Bijvoorbeeld ten behoeve van aangiftemanagement, accordering van de aangiften, SBR services, integratie met email- en dossieropslag en workflow op documentstromen. U kunt uw klant overzicht bieden over (uit te voeren) acties, aanwezige documenten en helder gepresenteerde aangiften. De portal is beschikbaar op alle apparaten en in alle browsers.
reeleezee-SAMENWERKEN-Portal

Uniform aangiftemanagement vanuit één centrale plek

Reeleezee presenteert alle aangiften afkomstig uit uw fiscale- en rapportage backoffice, helder en eenduidig aan uw klant ter accordering. Na akkoord worden de aangiften aan de uitvragende partijen aangeboden en ontvangt uw klant een bevestiging van ontvangst. Portal biedt u alle overzichten die benodigd zijn om de status en voortgang van aangiften te monitoren. Daarnaast worden statuswijzigingen en retourberichten direct teruggekoppeld naar uw backoffice.

Portal is mobile!

Reeleezee Accountancy Portal is volledig mobiel en draait op alle browsers en platforms. Alle functies zijn daardoor beschikbaar op desktops én op mobiele apparaten. Uw klant kan dus ook onderweg eenvoudig aangiften accorderen of documenten beoordelen. Op tablets en smartphones is het gebruik geoptimaliseerd voor ‘touch control’.

Koppelingen met accountancy software

Reeleezee koppelt met andere softwarepakketten waar u gebruik van maakt. Zo koppelen wij standaard met de Belastingdienst, diverse banken, CRM pakketten, webshops, en andere software. Een koppeling op maat (laten) maken kan ook. Reeleezee heeft hiervoor een openbaar koppelvlak (genaamd API) beschikbaar. Deze API biedt een technisch koppelvlak voor softwareontwikkelaars om sneller, eenvoudiger en completer koppelingen voor Reeleezeegebruikers te bouwen. Kijk in Appcenter
icon-porta-app175x175

Download de Portal App

Gebruikers van Accountancy Portal kunnen gratis de speciale iOS of Android App downloaden waarmee men toegang krijgt tot het elektronisch dossier en het Aangifteaccorderingssysteem. Download de versie van de Portal App die voor uw mobiele device van toepassing is: en_app_rgb_wo_45itunes-button