Koppelingen Accountancy Portal

De cloud-oplossingen van Reeleezee zijn gebaseerd op een open architectuur met veel mogelijkheden voor het koppelen van bestaande software die wordt gebruikt op accountantskantoren. Voor zowel Reeleezee Accounting als Portal zijn in de afgelopen jaren standaard koppelingen ontwikkeld met banken en de producten van bijvoorbeeld Unit 4, Exact, Elsevier en Innolan.

Overzicht softwarekoppelingen met Reeleezee

radar-rest-api-visual_500x219

Met het koppelen van uw administratie aan een bankrekening worden banktransacties direct na verwerking door de bank doorgestuurd naar het datacentrum van Reeleezee. Vervolgens worden deze automatisch verwerkt in de betreffende Reeleezee administraties. Veel gegevens die in een administratie voorkomen zijn de basis voor verdere bewerking in fiscale pakketten of jaarrekeningsoftware.

De journaalposten uit loon- en salarisadministraties van uw klanten kunt u ook gewoon inlezen in de Reeleezee Administratie. De loonstroken voor het personeel van uw klanten kunt u vervolgens middels Reeleezee Portal distribueren. Andere koppelingen omvatten CRM-systemen, factuurpakketten en een groot aantal webwinkelprogramma's. Een volledige lijst van de koppelingen vindt u hieronder. Wilt u een koppeling die (nog) niet beschikbaar is, dan biedt Reeleezee u de mogelijkheid om deze zelf te realiseren middels de Reeleezee API-definitie.

Reeleezee Portal

Reeleezee Accountancy Portal koppelt met een groot aantal backofficepakketten. Afhankelijk van het type toepassing wordt niet alleen de gegevenstroom naar de Portal ondersteund, maar ook de berichtenstroom terug naar het bronpakket. Hierdoor blijft uw bronpakket altijd 100% gesynchroniseerd met Reeleezee Accountancy Portal.

Boekhouden Fiscaal Salaris Rapportage Dossier CRM
Allure Elsevier Loket.nl Audition Unit4 Document Auditcase
AAcountview Prim@ccount Unit4 Salaris Caseware Cymax Radar
Afas PM Report
Exact Online Infine
Twinfield
Navision
Single Sign-On (SSO)

Reeleezee Accountancy Portal biedt Single Sign-on naar een groeiend aantal online toepassingen. Hiermee kunt u uw klanten direct extra gebruiksgemak bieden door uw overige online toepassingen zoals online boekhouden en online salarisverwerking met één druk op de knop toegankelijk te maken vanuit Portal. Uw klant hoeft nog maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot alle online toepassingen.

Loket.nl (versie 1.0)
Loket.nl (versie 2.0)
Unit4 Online Salaris
Twinfield
Cymax Verzuim Management
SalarOnline
Vraag vrijblijvend de introductie aan

Wij laten u graag zien wat Reeleezee voor uw kantoor kan doen. Vul het onderstaande formulier in of bel 0346-258080. Eén van onze regiomanagers komt bij u langs voor een demonstratie.