Koppelingen Accountancy Portal

radar-rest-api-visual_500x219

Met het koppelen van uw administratie aan een bankrekening worden banktransacties direct na verwerking door de bank doorgestuurd naar het datacentrum van Reeleezee. Vervolgens worden deze automatisch verwerkt in de betreffende Reeleezee administraties. Veel gegevens die in een administratie voorkomen zijn de basis voor verdere bewerking in fiscale pakketten of jaarrekeningsoftware.

De journaalposten uit loon- en salarisadministraties van uw klanten kunt u ook gewoon inlezen in de Reeleezee Administratie. De loonstroken voor het personeel van uw klanten kunt u vervolgens middels Reeleezee Portal distribueren. Andere koppelingen omvatten CRM-systemen, factuurpakketten en een groot aantal webwinkelprogramma's. Een volledige lijst van de koppelingen vindt u hieronder. Wilt u een koppeling die (nog) niet beschikbaar is, dan biedt Reeleezee u de mogelijkheid om deze zelf te realiseren middels de Reeleezee API-definitie.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over het gebruik van onze producten? Bel ons: 0346 - 258088 of gebruik het onderstaande contactformulier.

Reeleezee Portal

Reeleezee Accountancy Portal koppelt met een groot aantal backofficepakketten. Afhankelijk van het type toepassing wordt niet alleen de gegevenstroom naar de Portal ondersteund, maar ook de berichtenstroom terug naar het bronpakket. Hierdoor blijft uw bronpakket altijd 100% gesynchroniseerd met Reeleezee Accountancy Portal.

Boekhouden Fiscaal Salaris Rapportage Dossier CRM
Allure Elsevier Loket.nl Audition Unit4 Document Auditcase
Accountview Prim@ccount Unit4 Salaris Caseware Cymax Radar
Afas PM Report
Exact Online Infine
Twinfield Visionplanner
Navision
Single Sign-On (SSO)

Reeleezee Accountancy Portal biedt Single Sign-on naar een groeiend aantal online toepassingen. Hiermee kunt u uw klanten direct extra gebruiksgemak bieden door uw overige online toepassingen zoals online boekhouden en online salarisverwerking met één druk op de knop toegankelijk te maken vanuit Portal. Uw klant hoeft nog maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot alle online toepassingen.

Loket.nl (versie 1.0)
Loket.nl (versie 2.0)
Unit4 Online Salaris
Twinfield
Cymax Verzuim Management
SalarOnline
TLS 1.0 en 1.1 support stopt per 1-10-2018

Om veiligheidsredenen stopt per 1 oktober 2018 de support voor TLS 1.0 en 1.1. Wat is TLS en wat zijn de mogelijke gevolgen voor u?


Lees verder
Partnerprogramma voor accountants

Het Reeleezee Partner Programma helpt accountants om ondernemers optimaal te ondersteunen.

Op onze website worden onze gecertificeerde partners gevonden door ondernemers die een betrouwbare adviseur zoeken.


Certified partner worden?

Direct contact met een van onze adviseurs.

Meer weten over onze producten voor accountants? Bereik ons vrijblijvend via onderstaand formulier.