Hulp bij overstappen naar Reeleezee Mobile

Reeleezee Mobile Accounting: de 3e generatie Reeleezee

Velen van u - alsmede uw klanten - werken waarschijnlijk nog met Reeleezee Next Generation en wellicht soms zelfs nog met Reeleezee Classic. Onderussen bieden wij de 3e generatie van onze software genaamd Reeleezee Mobile Accounting. Deze biedt de oplossing op een aantal belangrijke bezwaren van de vorige versies:

Reeleezee Mobile werkt zonder plugins (Silverlight)
Reeleezee Mobile werkt op alle browsers
Reeleezee Mobile werkt op zowel Windows en Mac
Reeleezee Mobile werkt op alle devices (incl. tablet en mobiele telefoon)

Wij hebben de functies van Mobile Accounting gefaseerd aangeboden, en zijn nu zover dat deze versie de vorige volledig kan vervangen.

Eén van onze doelstellingen bij het ontwerp van Reeleezee Mobile Accounting was ook om een nieuwe, betere gebruikservaring te bieden. Zodoende heeft Mobile Accounting een nieuw uiterlijk gekregen en zijn veel functies en schermen opnieuw ontworpen. Daarnaast hebben we aan de functies voor onze partners een aantal nieuwe functies toegevoegd (neem bijvoorbeeld het werkoverzicht).

Overstappen van Reeleezee NG (en Classic) naar Reeleezee Mobile

Zoals gezegd, biedt het gebruik van Reeleezee Mobile een groot aantal voordelen ten opzichte van onze oudere versies. Het overstappen van een vertrouwde omgeving naar een nieuwe- is echter niet altijd eenvoudig. Het vergt uiteraard gewenning en niet alle (nieuwe) functies zijn gelijk duidelijk en wellicht waren de eerste ervaringen met Mobile Accounting ook niet positief.

Om u en uw medewerkers én uw zelfboekende klanten te helpen om zich te oriënteren, en snel en efficiënt over te stappen naar Reeleezee Mobile bieden wij hulp!

 

Overstapservice voor onze Accountantspartners

In november en december komen wij naar u toe! Op maar liefst 7 locaties door heel Nederland bieden wij u uitgebreide live update sessies waar u uw vragen direct kunt stellen aan onze aanwezige collega’s. Tijdens deze sessies besteden wij uiteraard aandacht aan de specifieke functies in de Accountantsversie èn aan de ondernemersversie van Mobile Accounting. De sessies duren ongeveer twee uur en zijn gratis toegankelijk voor u en uw medewerkers.

VUL INSCHRIJFFORMULIER HIERONDER IN

Hulp bij overstappen naar Reeleezee Mobile voor zelfboekende ondernemers

Voor zelfboekende ondernemers bieden wij 2 vormen van ondersteuning: update sessies op locatie of via webinars:

Reeleezee NG naar Mobile webinars

De komende periode organiseren wij bijna dagelijks webinars. Deze zijn compact en kort van tijdsduur. Wij gaan in deze, speciaal op ondernemers gerichte webinars, in op de belangrijkste verschillen tussen NG en Mobile en wij bieden inzicht in de nieuwe functies. Deze webinars zijn uiteraard gratis en vrij toegankelijk voor uw klanten.

Meer informatie en inschrijven
Live updatesessies op verschillende locaties

Op dezelfde data en dezelfde locaties die wij aandoen voor de update sessies voor onze partners, bieden wij ook voor ondernemers een update sessie. Op elke locatie zijn er twee sessies van maximaal anderhalf uur per sessie. Wij zijn met meerdere mensen aanwezig zodat er altijd voldoende gelegenheid is om op uw vragen in te gaan. Uiteraard staan deze sessies ook open voor uw klanten! Hiervoor dient het inschrijfformulier rechts te worden ingevuld.

Inschrijfformulier Live update sessies