Reeleezee Accountants Partner Programma

Samen voor meer klanten. Deelnemers van het Partner Programma profiteren van nieuwe klanten die met Reeleezee werken. Dat is dubbel winst want Reeleezee Accounting is gratis voor alle Partners. Om deel te nemen zal uw accountants- of administratiekantoor aan de voorwaarden van het programma moeten voldoen. Lees hier meer over welke benefits uw kantoor dat oplevert.

Gratis gebruik van Reeleezee Accounting

Deelnemers aan het Partner Programma profiteren van een pakket aan voordelen. Zo stelt Reeleezee een vergoeding in onder andere voor het aanbrengen van nieuwe klanten, die dankzij uw inspanningen van Reeleezee gebruikmaken.

Hiernaast maken onze Partners ook nog eens gratis gebruik van de Reeleezee Accounting omgeving. Omdat u zich inspant om de klant op professionele wijze te ondersteunen, wordt de vergoeding de gehele periode waarin de klant met Reeleezee blijft werken voortgezet.

Benefit

Zodra de Partner voldoet aan de voorwaarden zal de benefit van kracht zijn. Deze bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Commissie

U krijgt een percentage van de abonnementskosten van de Reeleezee Partner klanten, die geregistreerd zijn na het moment waarop de Partner het contract getekend heeft. De onderstaande staffel van het aantal geregistreerde klanten geeft weer welk percentage van het factuurtotaal in aanmerking komt:

4 tot 9
klanten
10 tot 25
klanten
26 tot 50
klanten
51 tot 99
klanten
100+
klanten
1e jaar 10% 15% 20% 25% 30%
Opvolgende jaren 5% 7,5% 10% 12,5% 15%

 

2. Gratis kantoorlicentie Reeleezee Accounting ter waarde van € 65,00 per maand

De licentie bestaat uit de volgende modules:

  • - 'Lege’ Reeleezee Administratie
  • - Reeleezee Factuur
  • - Reeleezee Uren
3. Gratis licentie voor 2 medewerkerlogins ter waarde van € 7,50 per medewerker per maand.

 

4. Speciale prijzen voor Partners

Voor Partners hanteren wij speciale prijzen voor extra administraties en medewerkers.
Meer weten over onze Partner Programma tarieven?

Reeleezee Certified Partner worden?

RLZ-certifield-badge Wij zijn trots op onze producten en waarderen het als u dit met ons deelt. U kunt dit laten zien door houder te worden van het 'keurmerk' Reeleezee Certified Partner. Hiermee toont u toekomstige klanten wat uw expertise is. Bovendien wordt uw kantoor in de kantorendatabase op onze website vermeld. Op deze manier kunt u makkelijker gevonden worden. Om Certified te worden dient u wel deel te nemen aan de speciale training. Wanneer een accountants- of administratiekantoor minimaal één gecertificeerde medewerker in dienst heeft – krijgt het toestemming om de certificerings-badge in zijn uitingen te gebruiken en op zijn website te plaatsen.
Certificering van medewerkers bestaat uit:
  • Het éénmalig succesvol volgen van een Certificeringstraining (ad € 295,00 per medewerker). Op de trainingspagina kunt u zien wanneer de volgende training gepland staat.
  • Het succesvol volgen van een Updatetraining 1x per kwartaal om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen en features. Deze trainingen zijn kostenloos.