Get Walk: Pitch “SBR aan de bron”

getwalksbr-hero_01

Reeleezee introduceert SBR rapportages rechtstreeks in de administratie. De kvk publicatie- en inrichtingsstukken Klein zullen als eerste vanuit de administratie gepresenteerd kunnen worden. In de grootboekschema’s die Reeleezee nu en in het verleden beschikbaar heeft gesteld aan haar klanten, zijn alle grootboekrekeningen via RGS gekoppeld aan SBR concepten. Door middel van één druk op de knop wordt het hierdoor mogelijk om een SBR rapportage te vullen met de financiële gegevens uit de administratie.

Ook indien u een eigen grootboekschema hanteert, kunt u eenvoudig via een drag-and-drop interface aangeven welke grootboekrekening u aan welke RGS rekening wilt koppelen. Doordat Reeleezee zelf al de koppelingen tussen RGS en SBR heeft ingebouwd kunt u hierna direct SBR rapportages vullen met financiële gegevens.

Naast de financiële gegevens wordt in SBR rapportages ook gevraagd om gegevens die niet in de gemiddelde boekhouding aanwezig zijn. Deze gegevens kunt u invullen in de SBR Basisgegevens. Dit SBR document is de ideale plaats om deze gegevens op te slaan in een standaard formaat. Tijdens het maken van bijvoorbeeld een kvk stuk of kredietrapportage kan de informatie uit de SBR Basisgegevens overgenomen worden.

Nadat de SBR rapportage is gevuld met financiële en niet financiële gegevens kan deze uitgeprint en elektronisch verstuurd worden, hetzij direct naar een uitvragende partij, hetzij naar bijvoorbeeld een rapportagegenerator om aanvullende bewerkingen op het document te doen.

Naast publicatie- en inrichtingsstukken zullen op korte termijn ook kredietrapportages en tussentijdse rapportages beschikbaar komen, allen op basis van SBR.

Reeleezee SBR rapportages werd voor het eerst gelanceerd op het GetWalk Accountancy event in Nieuwegein.


Onze presentatie bij het evenement GetWalk (13 januari 2016) gemist? Kijk ‘m hieronder terug!

getwalk_sbr_movie-still

Heeft u een vraag over SBR aan de bron, of wilt u een demonstratie aanvragen? Neem aub contact op met dhr. Rob Aengenent, op tel.nr. 0346 – 25 80 80