Reeleezee Accounting Header Visual

Reeleezee Accounting

Overzicht

In Reeleezee Accounting bieden wij u overzichten van de status van de administraties waarover de accountant de regie voert.

Efficient samenwerken met uw klanten betekent dat u snel overzicht wilt hebben over de gang van zaken in de verschillende administraties waarover u de regie voert, zonder dat u telkens in al deze administraties apart moet inloggen.

De belangrijkste statusinformatie over alle administraties in uw beheer bieden wij u in uw Reeleezee omgeving: bijvoorbeeld, in welke administraties zijn recent nieuwe scans toegevoegd, of wat is het aantal niet-verwerkte bankmutaties.

Reeleezee Accounting - Overzicht
RGS/SBR geintegreerd

Vanuit Reeleezee kunt u direct SBR-rapportages aanmaken voor uw klant, u heeft geen rapportagesoftware nodig! Reeleezee is steeds voorstander geweest van electronische uitwisseling van financiele, fiscale en statistische gegevens, op basis van XBRL, teneinde ketenintegratie te bewerkstellingen. Doel is onder andere lastenverlichting voor de ondernemer.

Het door Reeleezee meegeleverde rekeningschema is volledig RGS compatible, waardoor u met de ingebouwde SBR-functionaliteit vanuit een Reeleezee administratie SBR-rapportages zoals KvK-publicatiestukken en Kredietrapportages kunt aanmaken, onderhouden én verzenden.

Niet-financiele gegevens die onderdeel zijn van veel SBR-rapportages kunt u eenvoudig als template opslaan en hergebruiken.

Lees meer
Reeleezee Accounting - SGR-SBR
Scan & Boek

Scan & Boek via Reeleezee Accounting of Accountancy Portal biedt u en uw klant maximaal gemak. Ideaal voor accountant en ondernemer want Scan & Boek is geheel geïntegreerd.

Het Scan & Boek proces van Reeleezee is geautomatiseerd en kent geen tussenkomst van handmatige controle die de kosten verzwaren. De verwerkingstijd van een factuur is onafhankelijk van de aantallen slechts enkele minuten, en wordt nooit enkele dagen. Het percentage correct herkende facturen wordt steeds hoger doordat wij de herkenningslogica steeds verfijnen naar aanleiding van een afwijking op een nieuw document en het gebruik van de ‘wisdom of the crowd’. Zo wordt het systeem steeds nauwkeuriger.

Reeleezee Accounting - Scan & boek
Boekingsrubrieken

U vervangt grootboekrekeningen door rubrieken voor uw klant, en zorgt u voor een foutloze boekingsgang!

Uw klanten hebben verschillende voorkeuren als het gaat om boekhouden. U kunt het werken in Reeleezee voor uw klant afstemmen op deze voorkeuren. Zo kunt u voor uw klant het gebruik van grootboekrekeningen en boekhoudjargon zo veel mogelijk vermijden. De klant werkt dan in herkenbare mappen en met boekingsrubrieken, terwijl u als accountant in dezelfde administratie kan werken met dagboeken en grootboekrekeningen.

Reeleezee Accounting - Boekingsrubrieken

Accountancy Portal

Aangifte management, electronisch dossier en signing services. Alle tools voor digitale communicatie met uw cliënten.

Ontdek Accountancy Portal
Partnerprogramma voor accountants

Het Reeleezee Partner Programma helpt accountants om ondernemers optimaal te ondersteunen.

Op onze website worden onze gecertificeerde partners gevonden door ondernemers die een betrouwbare adviseur zoeken.


Certified partner worden?

Direct contact met een van onze adviseurs.

Meer weten over onze producten voor accountants? Bereik ons vrijblijvend via onderstaand formulier.