Aanpassingen Reeleezee voor Accountants: innovatie, eenvoud en abonnementswijziging

Reeleezee Accounting is een online tool voor het begeleiden van cliënten die zelf hun boekhouding doen in Reeleezee of voor het voeren van Inhouse administraties voor cliënten die volledig ontzorgd wensen te worden. Reeleezee Accounting geeft u toegang tot een reeks van innovatieve functies zoals geïntegreerde Scan & Herken, AutoCollect en de gratis Reeleezee App.

Maak kennis met onze experts

Rob Aengenent Tel: 0346-258080

Reeleezee investeert voortdurend in de ontwikkeling van haar producten om het gemak van de accountant en ondernemer te vergroten. Reeleezee is het bewijs van robotic accounting in de praktijk. De afgelopen jaren hebben wij diverse innovaties toegevoegd aan onze abonnementen zonder hiervoor onze prijzen aan te passen. Zo hebben wij met ons Inhouse Premium abonnement als eerste leverancier in Nederland een abonnementsvorm geïntroduceerd met een vaste prijs voor Scan & Herken, ongeacht het aantal scans. Per 20 juni 2019 introduceren we een aantal innovaties om het gemak voor accountants verder te verbeteren en passen hiervoor de prijzen ook aan.

Nieuwe Inhouse prijslijst per 20 juni 2019

NB:

Up- en downgraden van Inhouse administraties
Het upgraden van een Inhouse administratie naar een hoger abonnement (bijvoorbeeld van Basic naar Premium) is altijd mogelijk en gaat per direct in. Een downgrade naar een lager abonnement gaat in nadat de minimale duur van het lopende abonnement van 12 maanden is verstreken.

Bankkoppeling
Een bankkoppeling (op dit moment beschikbaar voor ABN Amro, Knab, ING en Rabobank) zorgt ervoor dat de banktransacties van de aan de administratie gekoppelde bankrekening(en) automatisch worden geïmporteerd. Onder een bankkoppeling verstaan wij een koppeling met één bank ongeacht het aantal rekeningen bij die bank.

Direct contact met een van onze adviseurs.