Reeleezee ADX Event

Op 28 oktober 2014 lanceerden wij Reeleezee ADX. ADX is de eerste, unieke open financial data exchange in de cloud. Met Accountancy Data Exchange - ADX - gaat u voorbereid de toekomst in!

adx-switch
Reeleezee Accountancy Data Exchange (ADX)
Op 28 oktober introduceerde Reeleezee Accountancy Data Exchange (ADX) - een open financial data exchange in de cloud. ADX is een uniek platform waarmee financiële gegevens direct vanuit de bron op basis van SBR- of RGS kan worden gerapporteerd of uitgewisseld.
adx-event-still

Wij bedanken iedereen die bij het Reeleezee ADX Event aanwezig is geweest!

Tijdens deze middag in Baarn, hebben wij de essentie van het ADX-concept aan een groot aantal belangstellenden uit de doeken gedaan.

Met deze vernieuwende uitbreiding op de Reeleezee Accounting, zijn accountants- en administratiekantoren daadwerkelijk in staat vanuit SBR (of RGS aan de bron) rapportages (oa. jaarrekeningen) te genereren en presenteren. Tevens is het mogelijk om met een druk op de knop (op SBR gebaseerde data en extracomptabele gegevens) te versturen naar uitvragende partijen (zoals Belastingdienst en KvK). Dat bespaart u niet alleen veel tijd, dat levert u veel extra consultancy uren op voor uw business.

Reeleezee means business

Reeleezee heeft als een van de weinige partijen aangetoond, in een live demonstratie, hoe u daadwerkelijk uw rapportageverplichting kunt automatiseren.

Heeft u niet aanwezig kunnen zijn op 28 oktober in Baarn of wilt u meer informatie over ADX en SBR, RGS aan de bron? Neem dan contact met ons op en laat u bijspijkeren over SBR aan de bron, ADX en de roadmap van Reeleezee Accounting en Portal.

Video: terugblik op de Reeleezee ADX-dag

Het Reeleezee ADX-Event werd op dinsdag 28 oktober 2014 gehouden in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn.
Klik hieronder op de afbeelding om de video te bekijken:

adx-video

Downloads (PDF)

Gedurende de gehele middag hielden diverse werknemers van Reeleezee presentaties over boekhoudkundige onderwerpen. De key-note speech werd verzorgd door Wilko Stronks die deelnemer is van diverse gremia en expertgroepen op het gebied van zekerheid online, SBR-gegevens en overheidsplatformen.

Sessie 1: Status update van SBR en RGS aan de bron, Portalen en uitleg ADX methodologie door Wilko Stronks.

Slides presentatie ADX Status update
ADX methodologie

Sessie 2: Opzet ADX en functionaliteiten door Rob Aengenent.

Slides presentatie ADX functionaliteiten

Sessie 3: Extracomptabele gegevens door Raoul Koolhaas Revers.

Slides presentatie Extracomptabele gegevens

Sessie 4: ADX Roadmap en commerciële opties door Marco Cupido.