Persoonlijk & efficiënte dienstverlening voor accountants en boekhouders

Accounting
Scan & Herken

Scan en herken onbeperkt facturen en bonnen voor een vast bedrag per maand. Dat kan door pdf's direct te mailen naar een persoonlijk mailadres of via de gratis Scan2Reeleezee app. Bovendien ondersteunt het systeem UBL.

Werkoverzicht

Een actueel totaaloverzicht van de boekhouding van uw klanten is cruciaal voor een goede regie. Zonder dat u steeds opnieuw hoeft in te loggen in de verschillende administraties beschikt u over een compleet beeld van bijvoorbeeld bankmutaties en nieuwe scans.

AutoCollect

Steeds meer dienstverleners laten klanten hun eigen facturen downloaden vanaf een online portaal. Dat kost tijd én wordt nog wel eens vergeten. Autocollect van Reeleezee verzamelt en verwerkt automatisch alle facturen van meer dan 400 grote bedrijven.

RGS / SBR geïntegreerd

Reeleezee is volledig RGS-gemapt en beschikt over ingebouwde SBR-functionaliteit. De elektronische uitwisseling van financiële, fiscale en statistische data betekent een forse lastenverlichting voor de ondernemer én voor u als accountant.

Lees meer
Accountancy Portal
Best of breed

Compleet merkonafhankelijk en uiteraard compatible met vrijwel alle pakketten in uw backoffice is het Accountancy Portal een ideaal platform voor de communicatie met uw klanten. En u geeft het de uitstraling van uw eigen organisatie.

Aangiftemanagement

U heeft continu inzicht in de status van aangiften, rapportages en andere documenten voor uw klanten. De automatische koppelingen met Belastingdienst en KvK garanderen maximale efficiency en kostenbesparing.

Workflow en ondertekening

Houd de regie over de workflow dankzij digitale ondertekening, geautomatiseerde opvolging en koppelingen met banken, Belastingdienst en KvK. Snel en soepel communiceren met uw klanten is een van de speerpunten van het Accountancy Portal.

Uitgebreid App center

Om partijen zoals webshop- en kassaleveranciers in staat te stellen om data met Reeleezee uit te wisselen, hebben wij een App Center ontwikkeld. Geïnteresseerde partijen kunnen zich eenvoudig via een API koppeling daarbij aansluiten. We investeren voortdurend in nieuwe koppelingen.

Onze ambassadeurs

Ambassadeurs van Reeleezee geven we graag een podium en we zetten ze graag in de spotlight bij andere tevreden klanten van Reeleezee! Ons succes hangt immers af van de tevredenheid van onze klanten.

Ambassadeur worden

Ambassadeur worden is gemakkelijk. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aanmelden via onderstaande knop. Op deze manier bouwen we aan een groeiende community waarbij professionals hun ervaringen delen.

Download whitepaper Robotic Accounting

en ervaar het gemak van onze online services.

download de whitepaper direct

Technologie partners

Onze experts staan voor u klaar

Direct contact met een van onze adviseurs?

Meer weten over onze producten voor accountants? Bereik ons vrijblijvend via onderstaand formulier.