<< Terug naar de kaart

Kenmerken


Certificering

Nee

Expertise

ZZP/Freelance
MKB
Loonadministratie
Fiscaal advies

Nadruk werkwijze

Zelfboekende klanten

Grootte kantoor

< 10 medewerkers

Beroepsorganisatie(s)

Branche(s)

Bouw
Webshops

Over Buro Freecon


Als jij als ZZPer, of als eigenaar van een onderneming, op zoek bent naar een innovatief administratiekantoor dat jou óók kan inspireren, óók kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming, dan is Buro Freecon in Rotterdam een goede keuze.

Wij werken met moderne automatisering waardoor wij onze klanten flexibel kunnen bedienen in héél Nederland.
Door de bankkoppeling en eenvoudige scanoplossingen is het al lang niet meer nodig om periodiek de administratie langs te brengen. Het “papierwerk” kan volledig online worden afgehandeld.

Met aparte tools monitoren wij voortdurend je omzet en kosten en de volledigheid van je boekhouding, zodat wij je snel kunnen informeren over bijzondere ontwikkelingen.

Via onze blog “Vivian Vertelt”, via onze nieuwsbrief, via Twitter en via Linkedin inspireren wij jou, vragen wij aandacht voor belangrijke onderwerpen, die de continuïteit, de groei óf de innovatie van je bedrijf bepalen, óf die voor jou als ondernemer in privé van belang zijn.

Regelmatig publiceren wij portretten van Rotterdamse ondernemers. Wat heeft hen er toe gebracht om te ondernemen? Hoe succesvol zijn zij en waarom? Lees hun verhaal en maak gebruik van hun ervaringen en tips. Misschien schrijven wij binnenkort over jou.
Een overstap is eenvoudig te regelen. Zullen we samen vóóruit kijken en het achterom kijken aan anderen overlaten?