<< Terug naar de kaart

Kenmerken


Certificering

Ja

Expertise

Begeleiding en advies
Loonadministratie
Startende ondernemers

Nadruk werkwijze

Grootte kantoor

< 10 medewerkers

Beroepsorganisatie(s)

Branche(s)

Midden- en kleinbedrijf

Over Administratiekantoor K. van de Kolk


Administratiekantoor K. van de Kolk is hét administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf: een no nonsens kantoor voor de ondernemer. Maar ook de particulier is welkom. Wij kijken verder dan alleen de cijfers. De ondernemende mens staat centraal.

Bij de start van het kantoor in 2005 heeft oprichter Koen van de Kolk er bewust voor gekozen te werken vanuit christelijke normen en waarden. Ook met de groei van het kantoor in de afgelopen jaren staan onze mensen nog altijd achter deze principes. De speerpunten van onze organisatie zijn:

* Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
* Deskundigheid en professionaliteit
* Betrouwbaarheid en integriteit
* Maatschappelijk betrokken
* Betaalbaar

Persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij u als ondernemer en uw bedrijf is waar wij goed in zijn. U kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Het resultaat is dat wij samen bouwen aan het succes van u als ondernemer en uw onderneming.

Administratiekantoor K. van de Kolk staat voor open, eerlijke en transparante dienstverlening. Als ondernemer en particulier mag u erop vertrouwen dat uw financiële zaken bij ons in goede handen zijn. Wij weten als geen ander dat wij vertrouwelijke informatie hebben over u en uw onderneming. Integriteit is dan vanzelfsprekend; u kunt daar op rekenen!