Partnerprogramma

Vermelding op de website voor ondernemers bij ‘Vind een accountant’. Certified partners worden door Reeleezee aanbevolen aan ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare adviseur. Wij vermelden onze certified partners op onze website voor ondernemers, waar iedere partner zich kan profileren met die aspecten van het kantoor die zij wensen.

Maak kennis met onze experts

Rob Aengenent Tel: 0346-258080

Een Benefit bestaande uit de volgende onderdelen:

Zodra de Partner voldoet aan de voorwaarden zal de benefit van kracht zijn. Deze bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Een Benefit op de kosten van uw klanten

Deze benefit bestaat uit een percentage van de abonnementskosten van uw Reeleezee klanten. Het aantal geregistreerde zelfboekende licenties binnen uw Accountingomgeving bepaalt welk percentage u ontvangt.

2. Korting op uw eigen factuur

De kantoorlicentie Reeleezee Accounting + 2 medewerkers Accounting (ad € 65,00 + 2x € 7,50 per maand) met 100% korting

  • – ‘Lege’ Reeleezee Administratie
  • – Reeleezee Factuur
  • – Reeleezee Uren

Reeleezee Certified Partner worden?

Onderdeel van de certificering is het trainingsprogramma. Certificering is mogelijk voor Partner Begeleiden Zelfboekende Klanten en Partner Efficiënt Inhouse Boeken. Beide programma’s bestaan uit een Basic en een Advanced Training. De Basic en de Advanced Training kunnen nooit binnen dezelfde maand gevolgd worden. In de tussentijd dient u ervaring op te doen. Per kwartaal is er een verplichte updatetraining. Alle trainingen duren een dagdeel en kosten € 295,- ex btw en per persoon. Neem contact op met Rob Aengenent of Benno Zanting via accountants@reeleezee.nl of via 0346 258 080

Vermelding van Reeleezee certificering op uw website
Wij vragen vermelding van de certificering op uw website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Aengenent, consultant op 0346-258080.

Direct contact met een van onze adviseurs