Reeleezee Accounting

Maak kennis met onze experts

Rob Aengenent Tel: 0346-258080

Overzicht

In Reeleezee Accounting bieden wij u overzichten van de status van de administraties waarover u de regie voert. Efficiënt samenwerken met uw klanten betekent dat u snel overzicht wilt hebben over de gang van zaken in de verschillende administraties waarover u de regie voert, zonder dat u telkens in al deze administraties apart moet inloggen.

De belangrijkste statusinformatie over alle administraties in uw beheer bieden wij u in uw Reeleezee-omgeving. Bijvoorbeeld in welke administraties recent nieuwe scans zijn toegevoegd of wat het aantal niet-verwerkte bankmutaties is.

RGS/SBR geïntegreerd

Vanuit Reeleezee kunt u direct SBR-rapportages aanmaken voor uw klant, u heeft geen rapportagesoftware nodig! Reeleezee is steeds voorstander geweest van elektronische uitwisseling van financiële, fiscale en statistische gegevens, op basis van XBRL, om ketenintegratie te bewerkstelligen. Doel is onder andere lastenverlichting voor de ondernemer. Het door Reeleezee meegeleverde rekeningschema is volledig RGS compatible, waardoor u met de ingebouwde SBR-functionaliteit vanuit een Reeleezee administratie SBR-rapportages zoals KvK-publicatiestukken en Kredietrapportages kunt aanmaken, onderhouden én verzenden.

Niet-financiële gegevens die onderdeel zijn van veel SBR-rapportages kunt u eenvoudig als template opslaan en hergebruiken.

Lees meer over RGS/SBR

Scan & Herken

Scan & Herken via Reeleezee Accounting of Accountancy Portal biedt u en uw klant maximaal gemak. Ideaal, want Scan & Herken is geheel geïntegreerd.

Het Scan & Herken proces van Reeleezee is geautomatiseerd en kent geen tussenkomst van handmatige controle die de kosten verzwaren. De verwerkingstijd van een factuur is onafhankelijk van de aantallen slechts enkele minuten, en wordt nooit enkele dagen. Het percentage correct herkende facturen wordt steeds hoger doordat wij de herkenningslogica steeds verder verfijnen naar aanleiding van een afwijking op een nieuw document en het gebruik van de ‘wisdom of the crowd’. Zo wordt het systeem steeds nauwkeuriger.

Boekingsrubrieken

U vervangt grootboekrekeningen door rubrieken voor uw klant, en zorgt zo voor een foutloze boekingsgang!

Uw klanten hebben verschillende voorkeuren als het gaat om boekhouden. U kunt het werken in Reeleezee voor uw klant afstemmen op deze voorkeuren. Zo kunt u voor uw klant het gebruik van grootboekrekeningen en boekhoudjargon zo veel mogelijk vermijden. De klant werkt dan in herkenbare mappen en met boekingsrubrieken, terwijl u in dezelfde administratie kunt werken met dagboeken en grootboekrekeningen.

Direct contact met een van onze experts.