Reeleezee Accounting

Maak kennis met onze experts

Rob Aengenent Tel: 0346-258080

Overzicht

In Reeleezee Accounting bieden wij je overzichten van de status van de administraties waarover jij de regie voert. Efficiënt samenwerken met jouw klanten betekent dat je snel overzicht wilt hebben over de gang van zaken in de verschillende administraties waarover je de regie voert, zonder dat je telkens in al deze administraties apart moet inloggen.

De belangrijkste statusinformatie over alle administraties in je beheer bieden wij jou in je Reeleezee-omgeving. Bijvoorbeeld in welke administraties recent nieuwe scans zijn toegevoegd of wat het aantal niet-verwerkte bankmutaties is.

RGS/SBR geïntegreerd

Vanuit Reeleezee kun je direct SBR-rapportages aanmaken voor je klant, je hebt geen rapportagesoftware nodig! Reeleezee is steeds voorstander geweest van elektronische uitwisseling van financiële, fiscale en statistische gegevens, op basis van XBRL, om ketenintegratie te bewerkstelligen. Doel is onder andere lastenverlichting voor de ondernemer. Het door Reeleezee meegeleverde rekeningschema is volledig RGS compatible, waardoor je met de ingebouwde SBR-functionaliteit vanuit een Reeleezee administratie SBR-rapportages zoals KvK-publicatiestukken en Kredietrapportages kunt aanmaken, onderhouden én verzenden.

Niet-financiële gegevens die onderdeel zijn van veel SBR-rapportages kan je eenvoudig als template opslaan en hergebruiken.

Lees meer over RGS/SBR

Scan & Herken

Scan & Herken via Reeleezee Accounting of Accountancy Portal biedt jou en je klant maximaal gemak. Ideaal, want Scan & Herken is geheel geïntegreerd.

Het Scan & Herken proces van Reeleezee is geautomatiseerd en kent geen tussenkomst van handmatige controle die de kosten verzwaren. De verwerkingstijd van een factuur is, onafhankelijk van de aantallen, slechts enkele minuten. Het percentage correct herkende facturen wordt steeds hoger doordat wij de herkenningssoftware steeds verder verfijnen op basis van nieuwe documenten en het gebruik van de ‘wisdom of the crowd’. Zo wordt het systeem steeds nauwkeuriger.

Boekingsrubrieken

Je vervangt voor jouw klant grootboekrekeningen door rubrieken en zorgt zo voor een foutloze boekingsgang!

Je klanten hebben verschillende voorkeuren als het gaat om boekhouden. Je kunt Reeleezee afstemmen op deze voorkeuren. Zo kun je voor je klant het gebruik van grootboekrekeningen en boekhoudjargon zo veel mogelijk vermijden. De klant werkt dan met herkenbare termen en met boekingsrubrieken, terwijl jij in dezelfde administratie kunt werken met dagboeken en grootboekrekeningen.

Direct contact met een van onze experts.