Maak kennis met onze ambassadeurs

Ambassadeurs waar we trots op zijn

Ben jij een Reeleezee promoter? We zetten jou graag in het zonnetje!

Word ook ambassadeur

Als ik terugdenk aan hoeveel administratief werk ik voorheen allemaal moest doen dan kan ik het me bijna niet meer voorstellen.

Rody Bogman, AWB Reinigingsdiensten

Lees de casestudy

Zoals de naam al zegt: Reeleezee maakt het eenvoudig. Daarnaast is er ook nog eens een dijk van een helpdesk.

Fred Kaatee, Gruppo Corso Ltd.

Lees de casestudy

Omdat mijn webshop gekoppeld is aan Reeleezee verloopt het hele proces van verkoop tot boeking eigenlijk automatisch.

David Kruiniger, eigenaar Crossvitamins

Lees de casestudy

Het is een super pakket omdat het zo makkelijk mogelijk gestructureerd is. En alles blijft in de cloud dus je raakt nooit iets kwijt.

Alessandro Roscioli, BiciCare

Elke keer als er hier een pinbetaling wordt gedaan, wordt het direct geboekt in ons boekhoudprogramma en hoef ik daar helemaal niks aan te doen.

Willem Hilberdink, eigenaar Unscared Crossfit

Lees de casestudy

Vanaf het eerste moment in 2004 tot nu ‘fietsen’ Reeleezee en wij vooraan in het peloton van nieuwe ontwikkelingen.

Paul Smit, Eigenaar Amstellanden

Lees de casestudy

Reeleezee is voor ons een partner die vooroploopt in de ontwikkeling van een online boekhoudoplossing.

Henk Achterberg, partner bij Refizium

Met Reeleezee kunnen we blijvend toonaangevend zijn, zeker nu de samenwerking met Exact tot stand gekomen is. Wij zijn ervan overtuigd dat dit alleen maar win-winsituaties gaat opleveren.

Frans Romkema, Eigenaar Romkema Online Administraties

Lees de casestudy

MTH werkt aan de administratie van de toekomst. Met Reeleezee betekent dit ook het gebruik van nieuwe standaarden als RGS en SBR.

Ton Rakké, MTH

Vroeger was ik eigenlijk een soort boekhouder, nu hoeft dat niet meer: het systeem registreert alle bonnetjes. Dat zijn er soms 3000 op een dag.

Pavel & Ivelina, De Laatste Kruimel

Onderweg scan ik mijn bonnetjes met de scan app en upload het gelijk naar Reeleezee. Ik raak nooit meer wat kwijt.

Nathalie van Lienen, Money Balance

Het geeft een veilig gevoel, met een veilige achterkant waar alles perfect wordt geadministreerd.

Danice IJssalon

Ik doe hrm dat is het tegenovergestelde van je hersens gebruiken voor cijfers. Wiskunde daar kan ik wat mee, maar boekhouden? Al 6 jaar werk ik nu met reeleezee. Boekhouden voor dummies erg makkelijk en de helpdesk is altijd bereid je iets meer uit te leggen dan alleen het softwarepakket.

Ellen Metgod

Allprint is al jarenlang een erg tevreden klant van Reeleezee. Wij zijn een modern bedrijf die streeft een zo efficiënt mogelijke administratie te hebben. Daarnaast willen wij zoveel mogelijk geautomatiseerd hebben. Dankzij de API van Reeleezee hebben wij verkoopfacturen automatisch geboekt vanuit ons custom made administratie pakket. Wij hebben zelfs de api van Mollie gekoppeld aan de api van Reeleezee zodat wij geen werk meer hebben om ideal betalingen af te vinken aan de uitbetaling. Verder is Reeleezee een leuk bedrijf om contact mee te hebben, we hebben zo nu en dan eens telefonisch contact. Medewerkers zijn meestal erg goed op de hoogte van de technische en boekhoudkundige mogelijkheden. Wij hopen dat dit nog jarenlang zo mag lopen.

Martin van der Bij van Allprint

Al jaren boekhouden we met veel plezier bij Reeleezee. Na een omzwerving naar een ander programma (ach.. zoveel zal het niet schelen) kwamen we erachter hoe fijn het programma is. Inmiddels weer terug gelukkig. Reeleezee is intuïtief, makkelijk, overzichtelijk. Ook de service is heel persoonlijk en goed.

Suzanne Meinen

Het programma is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Alles zit erin wat voor ons belangrijk is: offertes, werkbonnen, facturatie enzovoorts. Kortom de gehele boekhouding. De helpdesk willen wij bedanken voor de uitleg en de opstart. Zeer vakkundige medewerkers die hun taak zeer serieus nemen.

A. Benahmed – Zarioh Schoonmaakdiensten

Top! Wij hebben niets eraan toe te voegen, wij zijn zeer tevreden!

Burcu Dogan

Wat heel fijn is aan Reeleezee is dat we het kunnen koppelen aan onze eigen geschreven software.

Wouter Allard, financial controller Wijnen Square Crops

Eens in het kwartaal pak ik er een half uur voor en dan wordt de btw-aangifte bij de Belastingdienst aangegeven.

Harry Weeda, eigenaar Naturals

Lees de casestudy

Het systeem laat op elk moment zien wat de omzet is en maakt zichtbaar welke voorraad moet worden aangevuld.

Rody & Sophie, eigenaars EDGE Woerden

Lees de casestudy

We werkten al bijna zes jaar met Reeleezee en geloofden in het gebruiksgemak, waardoor Cashr eigenlijk een no-brainer was.

Lennaert Meijboom, eigenaar Village Coffee

Lees de casestudy

Wij zijn sinds een paar weken met onze boekhoudingen op Reeleezee overgestapt en tot zover werkt het super. Het online boekhouden is gebruikersvriendelijk en handig. En als je ergens niet uit komt is de helpdesk goed bereikbaar en heel vriendelijk en kundig. Wij zijn er blij mee.

Irene Kwinten

Wij van Gruppo Corso zijn elke dag blij met dit bedrijf de naam zegt het al: Reeleezee / het programma werkt ook Reeleezee. We werken al 8 jaar zeer tevreden met het Reeleezee boekhoudprogramma. Ook is de helpdesk altijd vriendelijk en correct.

Michel Kaatee

Voor mij is Reeleezee perfect vanwege de handige koppelingen. Het is gekoppeld aan mijn webshop en bestellingen worden automatisch verwerkt. Hierdoor besteed ik maximaal één uur per maand aan mijn administratie en ben ik altijd bij. Daarnaast is de support echt fantastisch!

David Kruiniger

Erg vriendelijk personeel, je wordt snel en professioneel geholpen!

Hariette Bentert

Prima service, staan altijd klaar voor nieuwe ontwikkelingen bij melding en oplossing.

Willem Glasbergen

Prima internet boekhoudprogramma voor leken en gevorderden. Verder is Reeleezee constant in ontwikkeling en voeren zij verbeteringen door in hun internet boekhoudprogramma.

Ali Osanmaz

Wij gebruiken nu een paar jaar Reeleezee en zijn zeer tevreden over het gebruiksgemak. Door de Portal kunnen we snel schakelen met onze accountant.

Lukas Zeijlemaker – Esvot

Ik vind Reeleezee een heel gebruikersvriendelijk boekhoudsysteem. En de medewerkers van de helpdesk zijn altijd even geduldig en vriendelijk. Kortom een echte aanrader!

M.P. van den Broek

Tevreden hiermee, het werkt goed en heeft veel extra’s waarmee een goed beeld van ons bedrijf ontstaat.

John Hanse

Prima product voor de zzp’er die een kloppende administratie wil hebben zonder daar een dagtaak aan te hebben. Het is een makkelijk pakket.

Marnix Mulder

Ik heb het gebruik van Reeleezee als bijzonder positief ervaren. Mijn klanten geven aan dat ze nooit hadden gedacht dat ze zouden zeggen dat ze boekhouden ‘leuk’ vinden.

AminFinn

Met deze online administratie doen ik en mijn boekhouder al jaren de administratie van de zaak en het werkt perfect, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en uit te breiden met meerdere mappen..!

Lou Winands

Fijn pakket en perfecte helpdesk!

Mary Go Wild

Het is een makkelijk boekhoudprogramma zonder poespas.

GHJ Beckers

Voor ons bedrijf is Reeleezee het ideale boekhoudprogramma!

Dennis Geenen

Prachtig programma om mee te werken. Ik ben echt niet cijfermatig of boekhoudkundig aangelegd, maar hier kan ik zelfs mee werken. De opzet van het programma is echt heel duidelijk en eenvoudig te gebruiken.

Ben Jansma

Prima online pakket om mee te werken! Die vijfde ster krijgen ze zodra ik iets meer ervaring heb opgedaan.

John den Hartog

De boekhouding, na het een en ander in te stellen, real easy voor elkaar. Daarnaast een prima klantenservice die graag meehelpt en meedenkt.

Social SX

Na een crash van mijn vorige boekhoudpakket heb ik voor Reeleezee gekozen, de kracht is dat het betrouwbaar is. En ik kan makkelijk samenwerken met mijn accountant.

Mart van Berkum, Amsterdam Boutique Apartments