Waarom kiezen mkb'ers voor Reeleezee?

bankboek-groene-rode-posten

Reeleezee automatiseert uw boekhouding

U zoekt een boekhoudpakket dat zoveel mogelijk van het dagelijkse invoerwerk automatiseert. Met een echte automatische bankoppeling of bijvoorbeeld met een koppeling waarmee de omzet van uw webshop automatisch wordt geboekt of waardoor uw kassabonnen direct zichtbaar zijn in uw boekhouding.

Scannen geheel geïntegreerd en zonder bijkomende kosten

Natuurlijk bieden alle Reeleezee abonnementsvormen een ingebouwde voorziening waardoor u inkoopfacturen niet meer inboekt, maar scant of fotografeert, en doorstuurt naar de Inbox van uw boekhouding. Daar worden scans automatisch omgezet naar boekingsvoorstellen die u slechts hoeft te controleren en met één klik kunt verwerken in uw boekhouding.

scan-boekingsvoorstel
autocollect

De AutoPilot functie

Steeds meer leveranciers zijn overgeschakeld over naar elektronisch factureren. Verschillende van deze leveranciers emailen hun facturen niet langer, maar bieden de facturen aan in hun portalen waar u deze zelf moet downloaden. Dat betekent dat u er regelmatig zelf aan moet denken om de facturen te downloaden om de boekhouding compleet te maken. Een tijdrovende en foutgevoelige klus!

Met AutoCollect van Reeleezee kunt u vanuit uw eigen administratie steeds meer leveranciers koppelen. Het koppelen van een leverancier is een eenmalig proces dat u vanuit uw boekhouding uitvoert. Meer lezen over Reeleezee AutoCollect?