Waarom kiezen zzp'ers voor Reeleezee?

Reeleezee Basic

U bent op zoek naar betaalbare boekhoudsoftware in de cloud met precies die functies waar u behoefte aan heeft. Niets meer en niets minder! Reeleezee Basic biedt zzp’ers de optimale samenstelling van functies én de mogelijkheid om met uw bedrijf mee te groeien in de toekomst.

Het Basic pakket:

  • Uw inkomsten bijhouden
  • Uw uitgaven bijhouden
  • Uw bankrekening koppelen
  • Uw BTW-aangifte doen
mappen-zzp-los
prijzen-basic2

Reeleezee Basic inclusief Factuur Free

Maak professionele facturen. Kies uit meegeleverde layouts of maak een eigen layout met de ingebouwde layout editor.

Uw facturen worden automatisch verwerkt in uw boekhouding. Inkoopfacturen en bonnen niet meer invoeren, maar scannen of met een gratis app downloaden naar uw boekhouding.

Heeft u een zakelijke bankrekening bij de Rabobank, ING, ABN AMRO of Knab, dan koppelt u uw rekening aan uw boekhouding. Elke dag worden alle transacties op uw bankrekening automatisch in uw boekhouding gezet. Makkelijker kan niet!

AutoPilot

Steeds meer leveranciers zijn overgeschakeld over naar elektronisch factureren. Verschillende van deze leveranciers emailen hun facturen niet langer, maar bieden de facturen aan in hun portalen waar u deze zelf moet downloaden. Dat betekent dat u er regelmatig zelf aan moet denken om de facturen te downloaden om de boekhouding compleet te maken. Een tijdrovende en foutgevoelige klus!

Met AutoCollect van Reeleezee kunt u vanuit uw eigen administratie steeds meer leveranciers koppelen. Het koppelen van een leverancier is een eenmalig proces dat u vanuit uw boekhouding uitvoert. Meer lezen over Reeleezee AutoCollect?

Waarom Reeleezee - Autocollect
BTW-concept-belastingaangifte

Geïntegreerde BTW-aangifte

De BTW-aangifte met de hand invoeren op de website van de Belastingdienst? Ook dat is met Reeleezee Basic verleden tijd. Uw aangifte met één druk op de knop verzenden naar de Belastingdienst. Dat is automatisering anno 2016.