Boekhouding app

Ondernemen doe je overal. Ook onderweg. En dat geldt zeker voor je administratie – vaak toch een kwestie van ‘even snel tussen de bedrijven door’. Een handige boekhouding app is dan feitelijk onmisbaar. Met zo’n (gratis) boekhoud app zet je facturen, bonnetjes en andere zaken makkelijk in je online boekhouding. Zo is die op dat punt altijd up-to-date.

Alle pakketten vergelijken

Maak kennis met onze experts

Henk Cappon Helpt ondernemers verder Stuur e-mail

Mobiele app: overal en onderweg

Mobiliteit en ondernemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veel mkb ondernemers zitten niet de hele dag achter hun bureau maar zijn juist vaak onderweg. Van de ene klant naar de andere, langs bij leveranciers en dan weer terug op de zaak. Dat geldt voor zzp’ers nog meer: hun bureau staat vaak niet eens op een vaste plek, hun auto is soms hun kantoor. In die gevallen doe je je administratie vaak tussen de bedrijven door – ook onderweg dus!

Omdat je met een boekhouding app makkelijk bonnen en facturen kunt uploaden naar je administratie, is zo’n mobiele app echt een aanwinst voor de gemiddelde zzp of mkb ondernemer die veel onderweg is. Je kunt overal je administratie checken en zo nodig bijwerken vanaf je mobiele apparaten. Een mobiele app werkt vaak heel intuïtief, zeker waar het om het scannen van bonnen gaat. Over het algemeen kun je hem gebruiken vanaf iPhone én Android mobiele telefoons en tablets.

Start 30 dagen gratis

Hoe werkt een boekhouding app?

Uitgave gedaan? Met je smartphone scan je direct je bonnetje. De boekhouding app herkent de scan als een bonnetje en doet een boekingsvoorstel. Elke uitgave die je onderweg doet, zet je zo meteen in je administratie – nooit meer gedoe met kwijtgeraakte bonnetjes! Klus gedaan voor een opdrachtgever? Zet je uren gelijk in je administratie, zo houd je makkelijk het overzicht. En kleine klusjes tussendoor – facturen sturen, betalingen checken – doe je ook echt even tussendoor vanaf je smartphone of tablet. Elk verloren uurtje kun je zo heel nuttig besteden.

Wat kun je nog meer met een boekhoud app?

Met een boekhouding app wil je gegarandeerd meer kunnen doen dan alleen bonnen scannen. Bedenk dat een goede boekhoud app volop functionaliteit moet bieden om echt overal onderweg je boekhouding te kunnen doen. Dus ook uren en ritten registreren, facturen maken, relatiegegevens beheren en openstaande posten bekijken bijvoorbeeld. De ene boekhouding app is de andere niet! Soms heet iets wel een boekhouding app, maar komt het qua functionaliteit neer op een scan & herken-app. Dat is zeker ook heel handig, maar qua mogelijkheden onvergelijkbaar met een echte boekhoud app.

Reeleezee App

Reeleezee ontwikkelde een eigen boekhouding app en stemde de functionaliteit ervan volledig af op de wensen van de gebruikers. Deze Reeleezee App wordt bovendien steeds verder ontwikkeld en breidt in de loop van 2020 uit met handige, nieuwe functionaliteit. De Reeleezee App is een gratis boekhoud app die onbeperkt beschikbaar is voor alle gebruikers van elk type abonnement bij Reeleezee.

Wat kun je met de boekhouding app van Reeleezee?

Facturen maken en versturen Uitgaven registreren en bonnen fotograferenRelatiegegevens van klanten en leveranciers beherenGekoppelde bankrekening bekijkenOpenstaande posten beherenJe BTW-overzicht bekijken

Geplande nieuwe functionaliteiten van de Reeleezee App:

Urenregistratie Ritten- en kilometerregistratieHerinneringen maken en versturenFacturen en uitgaven op 'betaald' zetten in de gekoppelde bankrekening
Start 30 dagen gratis

Kunnen we je verder helpen?

Vergelijk onze pakketten

Benieuwd naar alle functies van Reeleezee? Vergelijk snel en simpel alle mogelijkheden.

Bekijk hier de pakketten

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?