Boekhoudprogramma voor zzp’ers

Een goed boekhoudprogramma voor zzp’ers moet niet alleen compleet maar vooral ook eenvoudig in gebruik zijn. Of je je boekhouding als zelfstandige zonder personeel (zzp dus) nu grotendeels uitbesteedt aan je boekhouder of accountant of dat je die alleen vraagt voor een laatste check van je boekhouding: zzp betekent ook dat je met een eenvoudig boekhoudprogramma zoals dat van Reeleezee alle kanten op kunt.

Alle pakketten vergelijken

Maak kennis met onze experts

Henk Cappon Helpt ondernemers verder Stuur e-mail

Probeer een boekhoudprogramma zzp gratis

Natuurlijk zoek je het beste zzp boekhoudprogramma: je wilt gemak als het om je
boekhouding gaat en dus een eenvoudig boekhoudprogramma dat honderd procent is afgestemd op de wensen en eisen van zelfstandig ondernemers – van facturen sturen tot de btw-aangifte. Alles vanaf één plek en ook nog bijna automatisch. Probeer het boekhoudprogramma zzp gratis tijdens een proefperiode van dertig dagen en ervaar hoe eenvoudig het werkt en over welke functionaliteiten het beschikt die jouw boekhouding zzp gericht ondersteunen.

online boekhoudprogramma

Wat houdt een eenvoudig boekhoudprogramma zzp nou precies in? De belangrijkste features bij een Reeleezee-abonnement zijn:

En dat niet alleen. Afhankelijk van hoeveel je zelf wilt doen en hoeveel je wilt overlaten aan je accountant of boekhouder, kies je uit vier verschillende modules het beste boekhoudprogramma voor jouw business.

Handig: probeer het boekhoudprogramma gratis voor je kiest. Gebruik Reeleezee dertig dagen op proef. Zo ervaar je hoe eenvoudig het boekhoudprogramma zzp werkt. Je hebt in de gratis proefperiode toegang tot alle functionaliteit zodat je straks weet of het zzp boekhoudprogramma optimaal aansluit bij de manier waarop jij je boekhouding voert.

Start 30 dagen gratis

Vier modules voor kleine ondernemers

Geen ondernemer is hetzelfde, en dat geldt ook voor mkb en zzp. Boekhoudprogramma kiezen? Zzp’ers willen meestal een eenvoudig boekhoudprogramma. Bij Reeleezee kies je een van de vier modules. Het draait om de vraag of je zelf meer of juist liever minder wilt boekhouden, kortom: of je zelf aan de slag wilt met je administratie of dat je dat liever aan je boekhouder overlaat. Facturen sturen doe je waarschijnlijk zelf, maar wil je ook de btw-aangifte doen? En waarom zou je zelf opnieuw het wiel uitvinden? Reeleezee heeft zijn boekhoudprogramma van a tot z afgestemd op ondernemers en dus ook op de zzp
boekhouding.

Wat verwacht je van een zzp boekhoudprogramma?

Dat hangt ook af van de functionaliteiten die je nodig hebt of waarover je wilt kunnen beschikken om je boekhouding te doen. Een eenvoudig boekhoudprogramma kan het beste boekhoudprogramma voor zzp zijn – maar voor hetzelfde geld vraagt de manier waarop jij werkt juist om een boekhoudprogramma met een uitgebreide set tools en features omdat je altijd en overal actueel inzicht wilt hebben in je financiële situatie.

Meer weten over wat de vier modules van Reeleezee inhouden? Kies uit de vier opties het beste boekhoudprogramma voor zzp’ers voor jou en gebruik dat gratis dertig dagen op
proef.

Alle pakketten vergelijken

Kunnen we je verder helpen?

Vergelijk onze pakketten

Benieuwd naar alle functies van Reeleezee? Vergelijk snel en simpel alle mogelijkheden.

Bekijk hier de pakketten

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?