Boekhoudsysteem

Bij de aanschaf van een boekhoudsysteem telt behalve de prijs vooral ook wat je ermee kunt doen. Beter gezegd: in hoeverre de functionaliteit van het online boekhoudsysteem aansluit bij de eisen die jij stelt aan jouw online administratie. Een goed en slim boekhoudsysteem is voor elke ondernemer een uitkomst.

Alle pakketten vergelijken

Maak kennis met onze experts

Henk Cappon Helpt ondernemers verder Stuur e-mail

Niet elke ondernemer stelt dezelfde eisen aan zijn online boekhouding. Wel in de basis – facturen, btw, bankkoppeling enzovoorts – maar niet in de manier waarop hij of zij ermee kan werken. Logisch: de ene ondernemer doet vrijwel alles zelf en vraagt zijn boekhouder alleen voor de laatste check, de andere ondernemer doet voor zijn boekhouding zelf alleen het hoognodige en laat het boekhouden verder grotendeels over aan zijn accountant. In alle gevallen helpt het als je werkt met een overzichtelijk en werkbaar (online) boekhoudsysteem.

Gratis proefversie online boekhouding

Erachter komen wat voor jou het beste boekhoudsysteem is? Dat komt ook zeker neer op uitproberen. Ervaar hoe het online boekhoudsysteem van Reeleezee werkt en werk dertig dagen op proef met onze boekhouding. Dat is gratis en helemaal vrijblijvend. Zo weet je direct hoe alle functionaliteit van de software werkt, wat de voordelen zijn van een online boekhoud systeem en welke manier van online boekhouden het beste bij jou en je bedrijf past.

Het boekhoudsysteem van Reeleezee heeft vier verschillende modules. Welke module het beste aansluit bij jouw online administratie hangt onder meer af van hoeveel je zelf doet in de boekhouding en welke rol je accountant heeft bij het boekhouden.

Aandachtspunten bij de keuze van een boekhoudsysteem:

Doe je veel zelf in je online administratie? Dan is een goed bereikbare helpdesk van groot belang.Ben je veel onderweg als ondernemer? Dan is een mobiele app praktisch onmisbaar zodat je ook als je niet op kantoor bent facturen kunt versturen, btw-aangifte kunt doen en bonnetjes kunt inboeken.Breng je terugkerende administratieve taken in kaart - welke module voor online boekhouden sluit daar het best op aan?Draait jouw bedrijf op abonnementen of verstuur je juist veel unieke facturen? Dat moet je goed kunnen inregelen in een boekhoudsysteem.Wil je ook je uren en kilometers registreren in je boekhoudsysteem? Let op of de software die optie biedt.Wil je verschillende financiële pakketten kunnen integreren in je online boekhoud systeem? En wil je misschien ook koppelen met KvK, banken en de Belastingdienst? Check of het online boekhoudsysteem die opties biedt.
Start 30 dagen gratis

Welke online administratie is het beste

Bij Reeleezee snappen we dat je boekhoudsysteem perfect moet aansluiten bij de keuzes die jij maakt als het om je bedrijf en je administratie gaat. Dan is het goed om te weten waar je op moet letten bij het kopen van boekhoudsoftware zodat je online administratie optimaal past bij de manier waarop jij jouw onderneming runt en hoe je je online boekhouding hebt ingericht.

Automatisering van administratieve taken wordt alleen maar belangrijker, zeker als je je bedrijf wilt laten groeien, en dus is de keuze voor een goed online boekhoud systeem essentieel. Efficiency is het sleutelwoord!

Slim systeem voor je boekhouding

Reeleezee is met zijn boekhoudsysteem voorloper op het gebied van robotic accounting – heel veel features nemen je allerlei taken uit de boekhouding uit handen. Denk aan Scan & Herken functionaliteit, automatische bankkoppelingen, geïntegreerde btw-aangifte en automatisch kunnen afschrijven op vaste activa. Automatisering en slimme tools zijn onmisbaar voor een goed werkend boekhoudsysteem.

Alle pakketten vergelijken

Kunnen we je verder helpen?

Vergelijk onze pakketten

Benieuwd naar alle functies van Reeleezee? Vergelijk snel en simpel alle mogelijkheden.

Bekijk hier de pakketten

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?