Cloud boekhouden

Veilig in de cloud boekhouden, kan dat? Eigenlijk is cloud boekhouden niet alleen veiliger, het is ook veel makkelijker en flexibeler dan een boekhouding vanaf je eigen pc. Veilig boekhouden staat anno nu eigenlijk synoniem aan de cloud. Sinds de start in 2002 doet Reeleezee daarom niet anders: in ons boekhoudprogramma staan veiligheid en eenvoud voorop.

Alle pakketten vergelijken

Maak kennis met onze experts

Henk Cappon Helpt ondernemers verder Stuur e-mail

Online boekhouding – veilig en eenvoudig

Werken waar en wanneer je maar wilt. Steeds meer ondernemers doen dat en zetten om die reden hun documenten in de cloud. Boekhouden waar en wanneer je maar wilt: dat hoort daar ook bij. Eenvoudig en veilig online boekhouden – zodat je ook makkelijk communiceert met je accountant en financiële gegevens deelt met je boekhouder.

Online boekhouden

Als je als ondernemer voor de keuze staat om het beste boekhoudprogramma voor het MKB te kiezen, let je er uiteraard op dat het boekhoudprogramma naadloos aansluit bij jouw administratie. Focus op de functionaliteit van het boekhoudprogramma en ga zeker ook af op ervaringen van andere ondernemers met online boekhouden. Ondernemers doen vaak veel zelf, ook op administratief vlak, en zoeken dus het beste boekhoudprogramma voor kleine ondernemers en MKB dat ze daarbij helpt.

Probeer cloud boekhouden gratis

Gratis cloud boekhouden proberen? Reeleezee biedt een proefperiode van dertig dagen zodat je kunt ervaren hoe makkelijk en veilig cloud boekhouden is. De gratis proefperiode geldt voor alle ondernemers: van mkb tot eenmanszaken en zzp’ers.

Kies de module die het beste bij jouw bedrijf past en je zit vandaag nog in de cloud! Boekhouden: of je het nou grotendeels zelf doet of het meeste overlaat aan je accountant, met de boekhoudsoftware van Reeleezee kun je altijd uit de voeten.

Start 30 dagen gratis

Veilig online

Veilig en online sluiten elkaar zeker niet uit. Sterker: een online boekhouding is hoogstwaarschijnlijk veiliger dan boekhouden vanaf je eigen pc op lokaal geïnstalleerde software. Toch zijn er een paar aspecten waar je scherp op moet zijn:

Zorg voor een betrouwbare internetverbinding - de basis voor cloud boekhouden.Beveilig je apparaten goed - dat geldt niet alleen voor je computer, maar ook voor je laptop, tablet en smartphone als je vanaf die devices je online boekhouding doet.Gebruik goede virusscans, sterke wachtwoorden en bedenk welke gebruiker welke rechten krijgt in je online boekhouding.Kies altijd voor een gecertificeerde aanbieder met het keurmerk Zeker-online.Bedenk dat echte veiligheid nooit gratis kan zijn. Met Reeleezee kun je wel tijdelijk gratis werken - uiteraard helemaal veilig in de cloud.

Reeleezee is gecertificeerd aanbieder en draagt het keurmerk Zeker-online, waarvan het bovendien een van de initiatiefnemers is. Veiligheid, betrouwbaarheid, privacy en continuïteit zijn belangrijke vereisten voor het keurmerk.

Alle pakketten vergelijken

Kunnen we je verder helpen?

Vergelijk onze pakketten

Benieuwd naar alle functies van Reeleezee? Vergelijk snel en simpel alle mogelijkheden.

Bekijk hier de pakketten

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?