Boekhoudprogramma

Wie ondernemen zegt, zegt boekhoudprogramma. Was het ooit de normaalste zaak van de wereld om met een doos vol bonnetjes bij je boekhouder aan te komen zetten, anno nu werken ondernemers zelf met een basic of zelfs heel compleet boekhoudprogramma – de boekhouder ondersteunt en adviseert vooral. Een boekhoudprogramma kopen betekent dat je je prioriteiten scherp moet hebben: waar heb je nou precies behoefte aan?

Alle pakketten vergelijken

Maak kennis met onze experts

Henk Cappon Helpt ondernemers verder Stuur e-mail

Werken met een boekhoudprogramma heeft concrete voordelen. Overzicht van de financiën, inzicht in de cashflow en openstaande facturen, makkelijk btw-aangifte kunnen doen, jaarrapportages maken. De functionaliteiten verschillen per type boekhoudprogramma. Er zijn goedkope boekhoudprogramma’s, gratis boekhoudprogramma’s bestaan ook, en er zijn complete programma’s met een zeer uitgebreide set aan functionaliteiten. Automatiseren is in alle gevallen het sleutelwoord.

Welk boekhoudprogramma kopen

Voor je dat weet, moet je helder hebben welk boekhoudprogramma het beste aansluit bij jouw business. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf, van het type onderneming dat je hebt en de omvang van je administratie wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Hoeveel administratieve werkzaamheden ga je zelf doen en wat wil je je boekhouder of accountant laten doen? Bij Reeleezee zetten we de ondernemer centraal en supporten we hem of haar met een boekhoudprogramma dat uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid en zoveel mogelijk focust op automatisering.

Abonnementen voor een compleet boekhoudprogramma

Je kunt kiezen uit vier verschillende features bij een Reeleeezee-abonnement:

OnderwegOnderweg +Slim boekhoudenSlim boekhouden +
Alle pakketten vergelijken

Van basic tot compleet boekhoudprogramma

Onderweg‘ is een basic en goedkoop boekhoudprogramma. Met ‘Onderweg’ kun je snel en makkelijk factureren en bonnetjes invoeren, onder meer met de boekhouden app. Het echte boekhoudwerk laat je over aan je accountant.

Bij de module ‘Onderweg +‘ wil je ook simpel en snel je belangrijkste administratieve taken kunnen doen en doe je ook nog wat basisadministratie zelf. Je verstuurt sowieso heel veel facturen, daar ligt hier de nadruk op. Ook dit is een goedkoop boekhoudprogramma, al heeft dit al meer functionaliteiten.

Bij ‘Slim boekhouden‘ doe jij zelf een groot deel van je administratie. Facturen sturen, bonnetjes invoeren, btw-aangifte doen en versturen vanuit de app. Ook je uren en kilometers houd je bij in deze versie van ons boekhoudprogramma.

De module ‘Slim boekhouden +‘ is de meest complete versie van ons boekhoudprogramma. Je kunt nu zelfs je salarisadministratie koppelen. Verder maak je natuurlijk gebruik van alle functionaliteit van het boekhoudprogramma – van automatische bankkoppelingen tot en met de boekhouden app.

Gratis proefversie

Wil je ervaren of het boekhoudprogramma van Reeleezee jou ook goed kan ondersteunen bij het voeren van je administratie? Ons gratis boekhoudprogramma kun je dertig dagen op proef uitproberen, je kiest zelf voor de abonnementsvorm die het beste bij je bedrijf past. Zo ervaar je heel makkelijk of de functionaliteit van het boekhoudprogramma en de boekhouden app aansluiten bij je wensen voordat je overgaat tot een maandelijks abonnement.

Start 30 dagen gratis

Kunnen we je verder helpen?

Vergelijk onze pakketten

Benieuwd naar alle functies van Reeleezee? Vergelijk snel en simpel alle mogelijkheden.

Bekijk hier de pakketten

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?