Koolen Photography

Detailhandel

Wij gebruiken Cashr in combinatie met Reeleezee Administratie, waardoor alle kassabonnen meteen op de btw-aangifte staan. Cashr is een duidelijk kassasysteem en door de snelle en persoonlijke service van de helpdesk konden wij vrijwel direct starten

Eugenia Yocarini - Manager Administratie

Winkel

Naturals

Bij Naturals leiden we kandidaatbloemisten op tot zelfstandig ondernemers. Het werken met Cashr en Reeleezee zien wij als een essentieel onderdeel om je bedrijf goed te kunnen runnen.

Mark Kolster

Horeca

The Kitchen

Restaurant The Kitchen in The Student Hotel Rotterdam heeft een wisselende bezetting. De keuze voor Cashr was eenvoudig: Iedereen vindt gemakkelijk zijn of haar weg in het systeem.

Oilily World

Winkel

Voor ons pop-up store concept was het noodzakelijk om snel te kunnen schakelen. Met het Cashr team verliep dit vlekkeloos: onze winkel was binnen no time up & running!

Roxanne Filion - Sales Executive

Winkel

Wijnhuis Texel

Wij zochten een overzichtelijk, betrouwbaar en betaalbaar kassasysteem. Cashr is het antwoord!

Arjen Langendam

Horeca

Bisonder

Het personeel heeft een verstandelijk beperking en na een korte uitleg konden zij zelfstandig met Cashr aan de slag.

Tamira Pasa

Op de werkvloer zijn er veel minder klachten, mensen krijgen veel sneller hun bestelling. En het boekhouden scheelt me veel werk want het komt automatisch in het systeem.

Eelke Ronner - Eigenaar

PUUR Elburg

De verkopen van de producten staan direct in de administratie. Heel erg handig aangezien ik nu veel sneller klaar ben met mijn boekhouding.

Stephanie Buitendijk

Noos 31

Cashr is snel en handig en heeft de mogelijkheid mijn administratie te koppelen met de backoffice.

Jose Mouwen

We waren op zoek naar een kassasysteem dat op klantnaam werkt. Met Cashr kan dat. Nieuwe consumpties worden bij de klant bijgeschreven en afgerekend wanneer het uitkomt. De keuze is aan de klant

Thalita van den Boom - Eigenaar