Meerdere kanalen centraal geregeld
Het is via de Reeleezee API mogelijk te koppelen met vijftien verschillende webshops en meerdere verkoopkanalen vanuit een centrale voorraad te regelen. Daarnaast kunt u flexibel overstappen naar een al dan niet tijdelijke, fysieke (pop-up) locatie zonder dure hardware aan te schaffen.
Volledige integratie van processen
Alle diensten zijn op elkaar afgestemd om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent met onnodige handelingen. Zodra alles aan elkaar gekoppeld is verlopen processen volledig geïntegreerd.

Uw kassasysteem en administratie gekoppeld

Als retailondernemer wilt u dat alle handelingen en transacties in uw zaak direct zichtbaar zijn in de boekhouding. U wilt weten wat er gebeurt, ook als u even niet in de buurt bent. Cashr brengt alle informatie overzichtelijk in beeld, zodat u precies weet hoe het gesteld is met de omzet en brutomarges. Facturen verwerkt u eenvoudig en de btw-aangifte is in een mum van tijd gebeurd. Bovendien wordt alles wat uw personeel aanslaat op Cashr, direct verwerkt in uw online administratie. U behoudt hiermee het overzicht en krijgt meer grip op uw zaak.

Ga naar Cashr.nl

cashr-voor-retail-landingspage-visual-device

Bespaar tijd: koppel uw kassa en administratie

Bespaar tijd door Cashr met Reeleezee Administratie te koppelen. Reeleezee Administratie verwerkt al uw verkopen en betalingen via Cashr direct in uw eigen online administratie.Een handmatige kas-administratie is hiermee verleden tijd. Uw kasgegevens en administratie staan op een beveiligde internetomgeving en kunt u altijd en overal opvragen. U bespaart hiermee niet alleen de tijd op uw administratie, maar het voorkomt ook tijd en kosten die u kwijt bent aan uw boekhouder.

reeleezee-koppelingen

Automatische koppeling met de bank

Door gebruik te maken van de automatische bankkoppeling wordt uw bankboek in uw administratie dagelijks bijgewerkt. Zonder dat u daar verder iets voor hoeft te doen. Als Reeleezee een match vindt tussen een inkoopbon of factuur in uw boekhouding en een betaling, volstaat één klik om uw administratie bij te werken. U kunt dan ook precies zien welke klanten nog niet hebben betaald, of welke rekeningen u zelf nog dient te voldoen.

Minder boekhouden, meer ondernemen

Bankkoppeling - Vergeet handmatige import van uw bankafschriften. Onze bankkoppeling doet voortaan al het werk.

Scan & Boek - Verwerk uitgaven met een scan of e-mail in uw administratie. Bevestig alleen het boekingsvoorstel. Klik en klaar.

UBL - Ontvang en verwerk UBL-facturen direct in uw administratie. En verstuur ze automatisch zelf, met een simpel vinkje.

Belastingdienst - Uw aangifte met één muisklik bijgewerkt en verstuurd. Automatisch 100% correct ingevuld. Dus 0% kopzorgen.

Webshops - Met talloze webshopkoppelingen zijn uw inkomsten direct in de administratie verwerkt. Nog minder boekhouden dus.

Accountants - Werk online en (kosten)efficiënt samen met uw accountant. Altijd alles onder controle, altijd actueel.

Boekhouden saai en tijdrovend? Niet met Reeleezee. Onze slimme automatisering maakt het u zo makkelijk mogelijk. U wordt efficiënter en bespaart kosten en tijd... Tijd waarmee u kunt doen wat u hóórt te doen. En dat is ondernemen.

Direct Gratis Starten