Flexibel
U kunt per maand up- en downgraden en zo uw administratie goed afstemmen op uw behoeften. Investeringen in software hoeft u niet te doen: u kunt volstaan met een PC of Mac met internetverbinding.
Geen proefabonnement
Reeleezee is overtuigd van de kracht van zijn oplossingen. En laat u daarom gratis en voor onbepaalde tijd met de verschillende modules werken, zonder verplichtingen. Het gratis abonnement beschikt over dezelfde functionaliteit als de betaalde abonnementen.
En geen kleine lettertjes
Zoals gezegd: gratis is bij ons gewoon gratis! Er geldt wel een beperking in het gebruik, maar daar zijn we heel duidelijk over: bij een Free Administratie kunt u bijvoorbeeld maandelijks max. 3 boekingen per bankrekening doen, en max. 3 scans.

Uw kassasysteem en administratie gekoppeld

Als horecaondernemer wilt u dat alle handelingen en transacties in uw zaak direct zichtbaar zijn in de boekhouding. U wilt weten wat er gebeurt, ook als u even niet in de buurt bent. Cashr brengt alle informatie overzichtelijk in beeld, zodat u precies weet hoe het gesteld is met de omzet en brutomarges. Facturen verwerkt u eenvoudig en de btw-aangifte is in een mum van tijd gebeurd. Bovendien wordt alles wat uw personeel aanslaat op Cashr, direct verwerkt in uw online administratie. U behoudt hiermee het overzicht en krijgt meer grip op uw zaak.

Ga naar Cashr.nl

Cashr voor horeca landingspage

Automatische koppeling met de bank

Door gebruik te maken van de koppeling met de bank wordt uw bankboek in uw administratie dagelijks bijgewerkt. Zonder dat u daar verder iets voor hoeft te doen. Wat u dan nog wel moet doen? De betalingen op uw rekening koppelen aan (gescande) inkoopbonnen of aan uw eigen verkoopfacturen. Als Reeleezee een match vindt tussen inkoopbon of factuur in uw boekhouding en een betaling, volstaat één klik om uw administratie bij te werken. U kunt dan ook precies zien welke klanten nog niet hebben betaald, of welke rekeningen u zelf nog dient te voldoen.

Minder boekhouden, meer ondernemen

Bankkoppeling - Vergeet handmatige import van uw bankafschriften. Onze bankkoppeling doet voortaan al het werk.

Scan & Boek - Verwerk uitgaven met een scan of e-mail in uw administratie. Bevestig alleen het boekingsvoorstel. Klik en klaar.

UBL - Ontvang en verwerk UBL-facturen direct in uw administratie. En verstuur ze automatisch zelf, met een simpel vinkje.

Belastingdienst - Uw aangifte met één muisklik bijgewerkt en verstuurd. Automatisch 100% correct ingevuld. Dus 0% kopzorgen.

Webshops - Met talloze webshopkoppelingen zijn uw inkomsten direct in de administratie verwerkt. Nog minder boekhouden dus.

Accountants - Werk online en (kosten)efficiënt samen met uw accountant. Altijd alles onder controle, altijd actueel.

Boekhouden saai en tijdrovend? Niet met Reeleezee. Onze slimme automatisering maakt het u zo makkelijk mogelijk. U wordt efficiënter en bespaart kosten en tijd... Tijd waarmee u kunt doen wat u hóórt te doen. En dat is ondernemen.

Direct Gratis Starten