Een efficiënte administratie door tijdsbesparende oplossingen
Onze Scan & Boek-oplossing maakt gebruik van een geavanceerde techniek voor de herkenning van de onderdelen op een factuur. Ons systeem herkent tegenwoordig al meer dan 83% van alle ingevoerde facturen, en doet dit ook real-time. Ook meerdere bestanden tegelijk worden real-time verwerkt. Het resultaat? Kant-en-klare boekingsvoorstellen die eventueel na uw akkoord, zo uw administratie in kunnen.
Boekhouding schaalt mee met ondernemingsbehoefte
U kunt onze abonnementen zonder beperking van functies gebruiken. Uitbreiding is afhankelijk van de prestaties van uw onderneming. Zo kan een omzetstijging tot gevolg hebben dat u meer inkopen doet en dus een upgrade van uw abonnement nodig hebt. Dit gebeurt automatisch. Met andere woorden: hoe meer u groeit, hoe zorgelozer u onderneemt.
Financiële gegevens veilig in de Cloud
Werken in de cloud heeft grote voordelen voor ondernemers én hun financiële dienstverleners. Uw online administratie is opgeslagen in onze zeer goed beveiligde datacenters. Alle vertrouwelijke gegevens worden daar dagelijks gebackupt zodat u gegarandeerd beschermd bent tegen verlies en diefstal. Echter is het totale scala aan factoren die de veiligheid in de cloud bepalen vele malen groter. Reeleezee gelooft dat de lat op het gebied van online beveleiliging en continuïteit niet hoog genoeg kan liggen. Daarom zijn wij deelnemer aan de Stichting Zeker Online en sinds 2014 trotse keurmerkhouder!

Start Gratis met Online Boekhouden

Direct gratis starten
  • Geen proef, start gratis
  • Altijd alle functionaliteit
  • Betalen naar gebruik
  • Up- en downgraden
  • Maandelijks opzegbaar
Direct gratis starten

Nog niet overtuigd?

Nog niet helemaal klaar om aan te melden? Klik rond in de voorbeeld-administratie en ervaar zelf hoe eenvoudig Reeleezee werkt.
Live Demo MKB Live Demo ZZP

Waarom kiezen MKB-ers voor Reeleezee?

Verwerk facturen digitaal

Met Reeleezee kunt u in- en verkoopfacturen van uw klanten gemakkelijk en efficiënt verwerken, ongeacht het formaat waarin deze worden aangeleverd. In de geïntegreerde Inbox kunt u alle facturen uploaden of emailen en via Reeleezee Scan&Boek worden gescande facturen automatisch verwerkt tot boekingsvoorstellen. Reeleezee Scan&Boek werkt real-time. U scant en kunt de boekingsvoorstellen direct bevestigen. Ook wanneer u in een batch facturen scant, verloopt de verwerkingssnelheid net zo snel! Zo werkt u efficient en is uw administratie steeds actueel.

iPad-Air_01

Gestructureerd debiteurenbeheer

De functionaliteiten van Reeleezee Factuur beperken zicht niet alleen tot uitgebreide mogelijkheden voor het maken en versturen van facturen, maar bieden u ook de gereedschappen om uw facturatie te koppelen aan automatische incasso’s (SEPA) en het beheer van uw openstaande posten. Zo kunt u eenvoudig aanmaningen laten opstellen die (via email) automatisch verstuurd worden. Zo houdt u grip op uw liquiditeit!

Btw-aangifte met één muisklik

Het btw-systeem van Reeleezee werkt uw aangifte geheel geïntegreerd per transactie bij. Wanneer u aangifte moet doen, kost u dat slechts een druk op de knop. En door onze directe koppeling met de Belastingdienst, hoeft u niet apart bij de Belastingdienst in te loggen. De aangifte wordt rechtstreeks verzonden naar de Belastingdienst en u ziet direct of de aangifte succesvol is aangeleverd.
bnft_btw-aangifte

Rechten in het systeem

Reeleezee biedt een fijnmazig rechtensysteem. Daarmee kunt u voor alle medewerkers instellen welke rechten zij hebben, waarop en in welke mate. Bijvoorbeeld kunnen medewerkers rechten hebben om onderdelen te zien maar niet te wijzigen, of meer, of minder. U kunt dit system steeds aanpassen. Medewerkers kunnen ook door u worden toegevoegd of verwijderd. U voert de regie.

Hulp van een accountant

Met Reeleezee kunt u dus boekhouden zonder boekhoudkennis. Toch kan het zijn dat u een accountant of boekhouder wilt betrekken. Hij kan u namelijk bij de start adviseren hoe uw boekhouding op te zetten, comlexe boekingen voor u uitvoeren, hij kan uw inkomstenbelasting verzorgen, eventueel uw jaarrekeningen opstellen en u bijstaan met periodieke rapportages. Een rustig gevoel. Vind hier een accountant of boekhouder bij u in de buurt

acc-overzicht-samenwerken

Koppelingen met andere software die u gebruikt

Reeleezee koppelt graag met de andere (online) softwarepakketten waar u gebruik van maakt. Er zijn al koppelingen met veel leveranciers, zo koppelen wij standaard al met de Belastingdienst, diverse banken, CRM pakketten, webshops, en andere software. Een koppeling op maat (laten) maken kan ook. Reeleezee heeft hiervoor een openbaar koppelvlak (genaamd API) beschikbaar. Deze API biedt een technisch koppelvlak voor softwareontwikkelaars om koppelingen, sneller, eenvoudiger en completer voor Reeleezeegebruikers te bouwen.