Meerdere kanalen centraal geregeld
Het is via de Reeleezee API mogelijk te koppelen met vijftien verschillende webshops en meerdere verkoopkanalen vanuit een centrale voorraad te regelen. Daarnaast kunt u flexibel overstappen naar een al dan niet tijdelijke, fysieke (pop-up) locatie zonder dure hardware aan te schaffen.
Volledige integratie van processen
Alle diensten zijn op elkaar afgestemd om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent met onnodige handelingen. Zodra alles aan elkaar gekoppeld is verlopen processen volledig geïntegreerd.

Minder boekhouden, meer ondernemen

Bankkoppeling - Vergeet handmatige import van uw bankafschriften. Onze bankkoppeling doet voortaan al het werk.

Scan & Boek - Verwerk uitgaven met een scan of e-mail in uw administratie. Bevestig alleen het boekingsvoorstel. Klik en klaar.

UBL - Ontvang en verwerk UBL-facturen direct in uw administratie. En verstuur ze automatisch zelf, met een simpel vinkje.

Belastingdienst - Uw aangifte met één muisklik bijgewerkt en verstuurd. Automatisch 100% correct ingevuld. Dus 0% kopzorgen.

Webshops - Met talloze webshopkoppelingen zijn uw inkomsten direct in de administratie verwerkt. Nog minder boekhouden dus.

Accountants - Werk online en (kosten)efficiënt samen met uw accountant. Altijd alles onder controle, altijd actueel.

Boekhouden saai en tijdrovend? Niet met Reeleezee. Onze slimme automatisering maakt het u zo makkelijk mogelijk. U wordt efficiënter en bespaart kosten en tijd... Tijd waarmee u kunt doen wat u hóórt te doen. En dat is ondernemen.

Direct Gratis Starten

Waarom kiezen webwinkeliers voor Reeleezee?

Alle mutaties in uw webwinkel direct verwerkt in uw online administratie: met de online oplossingen van Reeleezee is dit geen droom meer, maar werkelijkheid! De Reeleezee koppelingen tussen het boekhoudprogramma en uw webwinkel zorgt ervoor dat u altijd beschikt over de meest actuele gegevens en bespaart u veel werk en tijd.

Reeleezee Appcenter koppelingen »

Alle transacties automatisch in uw boekhouding

De bestellingen die in uw webwinkel gedaan worden, worden direct naar uw Reeleezee boekhouding verstuurd. U hoeft deze gegevens dus niet zelf handmatig in te voeren of te importeren. Ook ziet u in één oogopslag wat u op voorraad hebt. Ideaal, al helemaal als u zowel een reguliere als een webwinkel hebt. Hiermee voorkomt u dat u één artikel twee keer verkoopt. Daarnaast bieden we voor uw reguliere winkel ook een kassa die direct is aangesloten op de boekhouding. Zo hoeft u nooit meer uw kassaomzet 's avonds in uw boekhouding te verwerken.

Automatisch koppelen met de bank

Een automatische koppeling met uw bank zorgt ervoor dat uw bankboek dagelijks automatisch wordt bijgewerkt. Daar hoeft u niets voor te doen. In het overzicht koppelt u betalingen aan inkoopbonnen of verkoopfacturen en het systeem brengt de administratie vervolgens op orde. Openstaande rekeningen van uw klanten, of rekeningen die u zelf nog dient te voldoen, worden dan ook meteen zichtbaar.

Boekhouden naar behoefte

Flexibel
U kunt per maand up- en downgraden en zo uw administratie goed afstemmen op uw behoeften. Investeringen in software hoeft u niet te doen: u kunt volstaan met een PC of Mac met internetverbinding.
Geen proefabonnement
Reeleezee is overtuigd van de kracht van zijn oplossingen. En laat u daarom gratis en voor onbepaalde tijd met de verschillende modules werken, zonder verplichtingen. Het gratis abonnement beschikt over dezelfde functionaliteit als de betaalde abonnementen.
En geen kleine lettertjes
Zoals gezegd: gratis is bij ons gewoon gratis! Er geldt wel een beperking in het gebruik, maar daar zijn we heel duidelijk over: bij een Free Administratie kunt u bijvoorbeeld maandelijks max. 5 boekingen per bankrekening doen, en max. 5 scans.

Start Gratis met Online Boekhouden

Direct gratis starten

  • Geen proef, start gratis
  • Altijd alle functionaliteit
  • Betalen naar gebruik
  • Up- en downgraden
  • Maandelijks opzegbaar

Direct gratis starten

Nog niet overtuigd?

Nog niet helemaal klaar om aan te melden? Klik rond in de voorbeeld-administratie en ervaar zelf hoe eenvoudig Reeleezee werkt.

Live Demo MKB
Live Demo ZZP