Samenwerken met een boekhouder
Met Reeleezee kunt u dus boekhouden zonder boekhoudkennis. Toch kan het zijn dat u een accountant of boekhouder wilt betrekken. Hij kan u namelijk bij de start adviseren hoe uw boekhouding op te zetten, hij kan uw inkomstenbelasting verzorgen, eventueel uw jaarrekeningen opstellen en u bijstaan met periodieke rapportages. Een rustig gevoel.
Boekhouden waar & wanneer u maar wilt
Alle Reeleezee producten werken in de Cloud. U heeft dus alleen een PC of Mac nodig met een internetverbinding, en zelfs een tablet of smartphone voldoet. Meer niet. Met ons flexibele maandabonnement kunt u al aan de slag. En bent u onderweg en heeft u actuele cijfers nodig? Geen probleem, dankzij de cloud kunt u altijd bij uw administratie!
Flexibele abonnementen
Met Reeleezee kunt u gratis starten. U hoeft zich alleen maar in te schrijven. Het Free-abonnement beschikt over dezelfde functionaliteiten als de betaalde abonnementen. U breidt uw pakket pas uit wanneer u meer transacties wilt vastleggen, en u kunt per maand weer downgraden naar het Free-abonnement.

Start Gratis met Online Boekhouden

Direct gratis starten
  • Geen proef, start gratis
  • Altijd alle functionaliteit
  • Betalen naar gebruik
  • Up- en downgraden
  • Maandelijks opzegbaar
Direct gratis starten Het duurt nog geen 2 minuten

Nog niet overtuigd?

Nog niet helemaal klaar om aan te melden? Klik rond in een voorbeeld-administratie en ervaar zelf hoe eenvoudig Reeleezee werkt.

Live Demo ZZP

U bent geen boekhouder?

U bent bedreven in uw vak, of dat nu beeldhouwen, advies geven of haren knippen is. Maar u kunt even handig zijn met uw administratie op orde houden. En Reeleezee neemt u al bijna al het invoerwerk uit handen. Onder andere door functies als scannen van facturen en bonnen en betalingsopdrachten klaarzetten, dankzij de koppeling met uw bank. Uren kunt u online bijhouden en facturen verzenden kost u geen enkele moeite.

Scan uw inkoopbonnen in
Inkoopbonnen scant u gewoon naar de Inbox. Boekingsvoorstellen worden automatisch voor u klaargezet en nog makkelijker: U kunt direct een betalingsopdracht aanmaken om deze via internetbankieren uit te laten voeren.
Houd uw uren online bij
Op basis van de geregistreerde uren kunt u heel makkelijk uw facturen opstellen
Verzend uw facturen vanuit Reeleezee
Facturen maakt u met Reeleezee net zo makkelijk als met Word of Excel. En u verzendt ze direct via email naar uw klanten. Facturen die u met Reeleezee maakt, worden automatisch in uw administratie verwerkt. En omdat er een directe koppeling is met uw bankrekening, heeft u altijd een actueel inzicht in uw openstaande posten.
Koppel uw bankrekening eenmalig
Zodat alle betalingen vanaf dat moment automatisch in uw administratie worden verwerkt.

Waarom kiezen ZZP-ers voor Reeleezee?

Modules naar wens toevoegen

Reeleezee kent verschillende modules: Administratie, Factuur en Uren. De modules zijn apart af te nemen en sluiten ook naadloos op elkaar aan. Wilt u naast het invoeren van facturen en bonnen bijvoorbeeld ook facturen naar klanten kunnen versturen? Breidt dan uw account uit met de module Factuur. Uw facturen worden vervolgens automatisch in de administratie opgenomen. Zo heeft u altijd een helder overzicht van openstaande vorderingen.

boekhouden-factureren

Uren bijhouden en declareren

Declareert u op basis van uren? Dan kunt u naast Administratie en Factuur handig gebruik maken van Reeleezee Uren. Ook bij deze module legt u gegevens één keer vast en worden deze hergebruikt. Uw verzamelde uren worden zo automatisch ingevoerd tijdens het opstellen van uw facturen en heeft u gelijk een overzichtelijke urenverantwoording die u met de factuur kan meesturen.

Automatisch koppelen met de bank

Een automatische koppeling met uw bank zorgt ervoor dat uw bankboek dagelijks automatisch wordt bijgewerkt. Daar hoeft u niets voor te doen. In het overzicht koppelt u betalingen aan inkoopbonnen of verkoopfacturen en het systeem brengt de administratie vervolgens op orde. Openstaande rekeningen van uw klanten, of rekeningen die u zelf nog dient te voldoen, worden dan ook meteen zichtbaar.
abonnementsvormen1

Up- en downgraden tussen abonnementsvormen

Iedere module kent de abonnementsvormen Free, Economy, Business en Premium. Daartussen kunt u steeds up- en downgraden, uw module Administratie, Factuur of Uren (of een combinatie) blijft daarbij geheel intact. Het verschil tussen de abonnementsvormen is het aantal boekingen dat u uit kunt voeren. Up-en downgraden is natuurlijk kostenloos!

Lees meer

Minder boekhouden, meer ondernemen

Bankkoppeling - Vergeet handmatige import van uw bankafschriften. Onze bankkoppeling doet voortaan al het werk.

Scan & Boek - Verwerk uitgaven met een scan of e-mail in uw administratie. Bevestig alleen het boekingsvoorstel. Klik en klaar.

UBL - Ontvang en verwerk UBL-facturen direct in uw administratie. En verstuur ze automatisch zelf, met een simpel vinkje.

Belastingdienst - Uw aangifte met één muisklik bijgewerkt en verstuurd. Automatisch 100% correct ingevuld. Dus 0% kopzorgen.

Webshops - Met talloze webshopkoppelingen zijn uw inkomsten direct in de administratie verwerkt. Nog minder boekhouden dus.

Accountants - Werk online en (kosten)efficiënt samen met uw accountant. Altijd alles onder controle, altijd actueel.

Boekhouden saai en tijdrovend? Niet met Reeleezee. Onze slimme automatisering maakt het u zo makkelijk mogelijk. U wordt efficiënter en bespaart kosten en tijd... Tijd waarmee u kunt doen wat u hóórt te doen. En dat is ondernemen.

Direct Gratis Starten