Wij zijn supporter van
ondernemers en hun adviseurs.

Zodat we je administratie én jullie samenwerking stroomlijnen.

Ondernemers hebben het financiële fundament om te ondernemen.

Adviseurs kunnen ondernemers persoonlijk en efficiënt supporten.

“De meetlat van ons succes is als ondernemers meer tijd overhouden om te ondernemen, mét actueel en compleet inzicht in hun financiën.
En als we adviseurs in staat stellen om persoonlijk en doelgericht advies te geven.”

Je bent ondernemer, geen boekhouder.

Je bent adviseur, geen boekhouder

Ondernemen is je droom najagen. Je wilt het beste halen uit je bedrijf. En dus ben je vooral bezig met je klanten, je producten of je diensten.

Tegelijkertijd wil je:

  • Voorkomen dat je ‘out of cash’ raakt:
    Je houdt grip op je financiën om je inkomsten en uitgaven strak te managen.
  • Voldoen aan wettelijke verplichtingen:
    Je houdt een administratie bij voor de Belastingdienst & KvK

Kortom, je boekhouding draait continu en is een belangrijke pijler van je bedrijf.

1. Een boekhouding bijhouden*

Het fundament om te ondernemen.

De boekhouding bestaat volgens ons uit 2 delen:

  • Inkomsten beheren, uitgaven bijhouden en overzicht hebben om niet ‘out of cash’ te raken. Deze taken doe je eigenlijk altijd zelf.
  • De financiële administratie beheren en belastingaangifte doen en wat je wettelijk verplicht bent bij te houden. Dit kun je zelf doen of laten doen door je adviseur.

Met Reeleezee kun je beide onderdelen doen of laten doen. De keuze is aan jou. Wat vaststaat is dat we je altijd van a t/m z ontzorgen met je financiële administratie.

*Je boekhouding en administratie zijn niet hetzelfde. Je boekhouding is je financiële administratie en is daarmee een onderdeel is van je totale (bedrijfs)administratie. Lees hier de definitie van de Belastingdienst.

2. Boekhouden op de manier die het beste bij je past

Jij bepaalt eerst hoe je wilt samenwerken.
De applicaties en het abonnement komen daarna.

Inkomsten en uitgaven beheren doe je eigenlijk altijd zelf. De (financiële) administratie op orde houden en voldoen aan je wettelijke verplichtingen kun je zelf doen of laten doen door je adviseur. Reeleezee vindt het essentieel dat je goed kunt samenwerken met je adviseur. Ons boekhoudprogramma is zo ontworpen dat dat ook kan. Wat je ook kiest je boekhouding is altijd van a t/m z geregeld.

Reeleezee is een geïntegreerd platform. Dat betekent dat verkooop (facturen en abonnementen) en inkoop (bonnetjes en rekeningen), automatisch worden verwerkt in je boekhouding. Bovendien is het gekoppeld aan je bankrekening voor een veilige en accurate betalingsafhandeling. In Reeleezee is zoveel mogelijk geautomatiseerd! En natuurlijk in de cloud: je complete administratie is daarom altijd en overal voor jou en je adviseur beschikbaar zodat je waar en wanneer je wilt je boekhouding kunt doen. Efficiëntie en kostenbesparing voor jou en je adviseur.

Jouw financiële fundament, op de manier die het beste bij jou en je bedrijf past.

3. De mogelijkheden op een rijtje

Ontworpen voor ondernemers.

De manier van werken van de ondernemer staat voorop bij Reeleezee. We spreken jouw taal en hebben een gebruikersvriendelijke interface. Elk abonnement heeft specifieke kenmerken en features. Het boekhoudprogramma heeft een duidelijke structuur en is afgestemd op de samenwerking met je adviseur. Bovendien hebben we een goed bereikbare servicedesk en uitgebreide kennisbank om je te supporten.

Daarnaast is Reeleezee Zeker OnLine gecertificeerd (kwaliteitskeurmerk i.s.m. de Belastingdienst) en Referentie Grootboekschema (RGS) ready. Dat betekent dat adviseurs makkelijk kunnen communiceren met de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. En Reeleezee koppelt makkelijk met andere applicaties die relevant zijn voor jouw administratie.

De mogelijkheden van Reeleezee.

De essentie van Reeleezee: meer weten?

Kunnen we je verder helpen?

Spreek je liever een expert?