December 2019

Nieuw

Algemeen
Gebruikers die een abonnement hebben op Onderweg of Onderweg + kunnen niet meer in een oude versie van Reeleezee werken. Bij inloggen verschijnt hier een melding over met een doorverwijzing naar de inlogpagina van de nieuwste versie. 

Cashr
Er kan nu doorgeklikt worden vanaf de lijst ‘Dagomzet’. Na een klik op een regel wordt het overzicht ‘Kassabonnen’ getoond, gefilterd op de geselecteerde dag en kassa. Omzet die ‘Op rekening’ is gezet is niet te zien in het overzicht kassabonnen maar kan terugvonden worden via

Orders > Betaalwijze Op rekening 

Cashr
Er is een filter ‘Kassa’ toegevoegd aan de lijst ‘Kassabonnen’. 

Verbetering

Algemeen
In de nieuwe stand-by abonnementen heb je nu ook een beperkte bundel aan boekingen, scans en verkoopfacturen. Daarmee kun je met een nieuw stand-by abonnement ook de Reeleezee app gebruiken.

Inkomsten
Als je een klant of leverancier op een boeking of factuur selecteert, zie je nu onder de namen van de relaties de adressen getoond. Zo kun je de relatie makkelijker kiezen.

Inkomsten
Je kon maximaal 20 facturen in serie boeken, printen en/of verzenden. Dit is nu uitgebreid naar 50 facturen per serie

Uitgaven
Als op een boekingsregel dimensies zijn gekozen, zie je bij het openen van een openstaande/betaalde boeking deze dimensies nu ook

Uitgaven
Als je in de dagboeken-stand werkt kan je nu ook in het inkoop- en verkoopboek per boeking de betalingsinformatie zien en aanpassen, onderin de boeking.

Inbox
In de inbox kan je in het overzicht een preview van de gescande factuur bekijken. Deze preview is groter gemaakt en daardoor beter zichtbaar.

Kas&Bank
Als je geen bankrekeningen hebt geactiveerd voor het aanmaken van betaal- en incassobestanden kan je nu wel de pagina’s ‘Betaal/incasso-opdracht aanmaken’ openen.

Relaties
Als je in de ‘Historie’ tab van een klant op een factuur drukt krijg je nu ook de factuur te zien en niet meer de boeking. In een volgende update wordt dit ook voor de tab ‘Samenvatting’ toegepast. 

Uren
In ‘Mijn tijd & kosten’ kun je nu makkelijker per maand je uren invoeren en factureren. Klik op het rechter tandwiel en klik bij ‘Overzicht’ op ‘Per maand’.

Uren
In het overzicht
Mijn tijd&kosten werden maar 1000 regels getoond. Dit is aangepast.