Hoe kan ik mijn abonnement aanpassen?

Om je abonnement aan te passen klik je op de map

‘instellingen’ > ‘mijn abonnement’ > ‘abonnementsgegevens’ > klik op de blauwe knop ‘wijzig abonnement’.

In het vervolgscherm kan je een keuze maken naar welk abonnement je wilt overstappen. Klik met je muis op een abonnement naar keuze > controleer hierna aan de rechterkant de wijziging voor je nieuwe abonnement onder de groene kopregel ‘nieuw abonnement’ > en klik tot slot op de groene knop ‘wijziging doorvoeren’.

Indien je je abonnement wilt archiveren of definitief wilt beëindigen dan doorloop je de volgende klikroute:

Klik op de map ‘instellingen’ > ‘mijn abonnement’ > ‘abonnementsgegevens’ > klik op de knop ‘wijzig abonnement’ > klik aan de rechterkant op de gele knop waarop staat ‘archiveren/beëindigen module(s)/abonnement’.

Hierna kan je kiezen voor de optie ‘definitief beëindigen’ of de optie ‘Reeleezee archive’. Selecteer vervolgens de ‘archive’ of ‘beëindigen’ module. Aan de rechterkant kan je nu de wijziging controleren onder de groene kopregel ‘nieuw abonnement‘ en klikken op de groene knop ‘wijziging doorvoeren’.