Hoe kan ik mijn Reeleezee abonnement archiveren?

Je klikt op de map instellingen > mijn abonnement > abonnementsgegevens.
Vervolgens klik je op de knop wijzig abonnement. Hierna kan je op de gele knop archiveren/beëindigen modules(s)/abonnement klikken:

Hierna klik je op Reeleezee archive:

Wanneer je kiest voor Reeleezee archive dan blijft je Reeleezee account bestaan en kan je ten alle tijden nog inloggen op je Reeleezee account om je administratie gegevens in te zien en te downloaden. Voor Reeleezee archive is een tarief van 3,00 euro exclusief btw per maand van toepassing.

Wanneer je Reeleezee archive hebt aangeklikt dan kan je hierna bij de administratie module de archive module aanklikken. Het resultaat is dat je aan de rechterkant archive ziet staan voor je nieuwe abonnement.

Vervolgens kan je op de groene knop wijziging doorvoeren klikken om de abonnementswijziging door te voeren. De abonnementswijziging gaat in vanaf je eerstvolgende abonnementsperiode.