Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

Je kunt jouw abonnement opzeggen door het te archiveren (dat doe je door de Archive-module te activeren) of door je abonnement definitief op te zeggen. Beide opties zijn definitieve opzeggingen: als je hiervoor kiest, kun je jouw abonnement nooit meer activeren. Het is ook niet terug te draaien.

Abonnement definitief beëindigen
Om je abonnement definitief te beëindigen klik je op de map instellingen > mijn abonnement > abonnementsgegevens.
Vervolgens klik je op de knop wijzig abonnement. Hierna kan je op de gele knop archiveren/beëindigen modules(s)/abonnement klikken:

Kies nu voor de optie definitief beëindigen of Reeleezee archive:

Wanneer je kiest voor definitief beëindigen heb je 30 dagen de tijd na het einde van je abonnement om je gegevens te downloaden. Klik op de volgende link om te bekijken welke gegevens je nodig hebt om te voldoen aan de bewaarplicht van de belastingdienst: .

Wanneer je op definitief beëindigen klikt dan kan je daarna onder Boekhouden abonnement klikken op beëindigen:

Hierna zie je aan de rechterkant onder het kopje nieuw abonnement een bedrag van 0 euro staan. Je kan daarna op de groene knop wijziging doorvoeren klikken om de abonnementswijziging door te voeren. De abonnementswijziging zal ingaan vanaf je eerstvolgende abonnementsperiode. Na 30 dagen wordt je Reeleezee account definitief verwijderd.

Abonnement archiveren
Wanneer je kiest voor Reeleezee archive dan blijft je Reeleezee account bestaan en kan je ten alle tijden nog inloggen op je Reeleezee account om je administratie gegevens in te zien en te downloaden. Voor Reeleezee archive is een tarief van 3,00 euro exclusief btw per maand van toepassing.

Wanneer je Reeleezee archive hebt aangeklikt dan kan je hierna bij de administratie module de archive module aanklikken. Het resultaat is dat je aan de rechterkant archive ziet staan voor je nieuwe abonnement.

Vervolgens kan je op de groene knop wijziging doorvoeren klikken om de abonnementswijziging door te voeren. De abonnementswijziging gaat in vanaf je eerstvolgende abonnementsperiode.