Hoe kan ik een afdrukbestemming instellen?

Ga naar de map Cashr > Instellingen > Overzicht kassa’s > selecteer een kassa en ga naar de tab Printen. Op elke kassa worden apart de printers en afdrukbestemmingen ingesteld. Deze kunnen ook per kassa verschillen als dat nodig is om bijvoorbeeld een eigen printer op elke afdeling te gebruiken.

Met het maak je een nieuwe printinstructie aan en onderin kies je daarna een Afdrukbestemming * en een Printer *

Ga naar de Cashr App en meld je aan via ‘Balie’. Tik op ‘Instellingen’ en ga naar tabblad ‘Cashr Backoffice’. Hier tik je op ‘Synchroniseer’.

Ga vervolgens binnen de instellingen op de Cashr app naar het tabblad ‘Printers’. Controleer hier of de aangemaakte printer(s) zichtbaar is en of deze bereikbaar zijn. Je kunt nu bonnen printen.