Algemene instellingen Cashr

Hieronder vind je welke algemene instellingen je via Cashr kunt instellen. Log in hiervoor in op Cashr en ga via de instellingen naar Algemeen:

Taal: Hier kun je de taal instellen op Engels of Nederlands

Statusbalk verbergen: Door deze optie uit te vinken verdwijnt de bovenste balk van je device. De tijd, datum en wifi icon is verdwenen, maar hierdoor wordt je kassa scherm groter.

Navigatie balk: Als je deze optie uit vinkt, verdwijnt je onderste navigatiebalk. Hierdoor zal je scherm ook groter worden.

Versie, Device Naam en Backoffice Naam en Nummer: informatie over je account en kassa voor als je wat wil opzoeken in de backoffice of als informatie voor de support afdeling

Ontkoppelen: Let op! Hiermee koppel je de kassa los van je account!