Alles over inkoopfacturen en bonnen via de app

Hoe upload ik een bonnetje of inkoopfactuur?

1. Klik op het ‘middelste icoon’ (het bonnetje) onderaan je scherm om een nieuwe bon in te voeren.
  2. Klik op het ‘kruisje’ rechts boven aan.
  3. Klik op het ‘camera icoon’ om een foto van je bonnetje of je inkoopfactuur te maken of een eerder gemaakte foto of PDF te uploaden.
  4. Vul de eventuele lege velden in of pas ze aan.
  5. Klik op ‘opslaan’ en je inkoopfactuur is gemaakt.

De app scant de foto en probeert de meeste gegevens vooraf in te vullen, als je voor deze instelling gekozen hebt.

Kun je de bonnen ook scannen zonder te boeken (concept laten)?

Ja, als je alleen snel de bon wilt scannen klik je na het scannen op ‘Annuleren’ en daarna op ‘Opslaan’. Je kunt op een ander moment de informatie aanvullen. Dat kan in de app of in de webapplicatie van Reeleezee: je mag kiezen!

Hoe zet ik zakelijke kosten in de app waar ik geen btw voor hoef af te dragen?

Daarvoor gebruik je de optie “Geen btw”. Zo komen de kosten wel in het kostenoverzicht, maar wordt er geen btw bedrag aan het btw overzicht toegevoegd.

Kun je in de webapplicatie zien welke bonnen in de app zijn aangemaakt?

Alle bonnen die via de app zijn gemaakt staan in realtime ook in de webapplicatie van Reeleezee. We denken nog na over hoe we bonnen die via de Reeleezee app ingevoerd zijn herkenbaar kunnen tonen.