Bankkoppeling KNAB

Als de koppeling is geactiveerd, verstuurt Knab elke werkdag automatisch de bankmutaties van de dag ervoor naar je Reeleezee boekhouding. Het bankboek is daardoor altijd bijgewerkt.

Het maken van de koppeling gaat in twee makkelijke stappen:
1:
Het instellen van je bankrekening in Reeleezee;
2: Het instellen van de koppeling in je omgeving van Knab;

Koppeling maken? Volg de stappen zoals hieronder beschreven.
Om de koppeling te kunnen maken moet je bankrekening bekend zijn in Reeleezee. Als je dit nog niet gedaan hebt kun je dit doen in de map ‘Kas & Bank’.

Klik op de map ‘Kas & Bank’ > Klik op het ‘plus teken’ rechtsboven aan > vul hier de gevraagde gegevens in.

Er moet een vinkje staan bij ‘Deze bank ondersteunt synchronisatie met Reeleezee’.

Je kunt inloggen op de site van Knab via de volgende deze link.

Klik op ‘‘Ben je al klant? Direct Koppelen’

1: Log in met je ‘inloggegevens’ van Knab.

2: Ga je naar ‘Overzicht’ > ‘Instellingen’ > ‘Koppelingen’.> klikt nu op ‘Boekhoudkoppeling’.

3: Klik op ‘Maak een boekhoudkoppeling’ > Vul in dat Reeleezee je boekhoudpakket > en welke rekening je wil koppelen.

Je krijgt nu een groene knop te zien. Er verschijnt een overzicht met de Knab-rekeningen die je aan Reeleezee wil koppelen. Druk nu op de groene knop om dit te bevestigen: je wordt dan weer doorverwezen naar Reeleezee. Log hier opnieuw in. Bevestig hier de boekhoudkoppeling met je Knab Cardreader en je -betaalpas.

Klaar! Binnen 1 tot 2 dagen zullen de transacties van de afgelopen dagen vanaf je Knab-rekening in Reeleezee verschijnen, en dagelijks worden bijgewerkt.