Bankkoppeling Rabobank

Als de koppeling is geactiveerd, verstuurt Rabobank elke werkdag automatisch de bankmutaties van de dag ervoor naar je Reeleezee boekhouding. Het bankboek is daardoor altijd bijgewerkt.

Het maken van de koppeling gaat in twee makkelijke stappen:
1: Het instellen van je bankrekening in Reeleezee;
2: Het instellen van de koppeling in je omgeving van Rabobank;

Koppeling maken? Volg de stappen zoals hieronder beschreven.
Om de koppeling te kunnen maken moet je bankrekening bekend zijn in Reeleezee. Als je dit nog niet gedaan hebt kun je dit doen in de map ‘Kas & Bank’.

Klik op de map ‘Kas & Bank’ > Klik op het ‘plus teken’ rechtsboven aan > vul hier de gevraagde gegevens in.

Er moet een vinkje staan bij ‘Deze bank ondersteunt synchronisatie met Reeleezee’.

Ga naar de site van Rabobank via de deze link.

1: Log in met je inloggegevens van Rabobank internetbankieren.

2: Klik bovenaan op ‘Betalen en Sparen’

3: Klik hier in het standaard overzicht aan de linkerkant op ‘Online Boekhoudpakket’.

Vul in dat Reeleezee je boekhoudpakket is en welke rekening je wil koppelen via ‘Rekeningen Onderhouden’.

Je gaat nu terug naar de site van Reeleezee, waar je weer inlogt. Hier zie je een overzichtsscherm, kies hier dat je wil delen: je transacties. Je kunt ook betalingen en incasso-gegevens aanvinken als je die opties afneemt bij de Rabobank en als je betaal- of incassobatches wil versturen vanuit Reeleezee.

4: Klik nu op de knop ‘Opslaan en terug naar de Rabobank

5: Klik op ‘Verzenden’ en klaar!

Binnen 1- tot 2 dagen zullen de transacties van de afgelopen dagen vanaf je Rabobank-rekening in Reeleezee verschijnen, en dagelijks worden bijgewerkt.