Hoe kan ik een bijlage toevoegen aan een boeking?

In Reeleezee kan er bij een boeking of een factuur een bijlage worden toegevoegd. Hieronder worden beide opties uitgelegd.

Een bijlage toevoegen aan een factuur

Je kunt een bijlage toevoegen aan een concept of een openstaande factuur. Hiervoor open je de factuur en klikt rechts bovenin op het paperclip-icon .  Er verschijnt een nieuw venster Bijlage. Hier kun je de knop Selecteer bestand klikken om vervolgens op je PC te zoeken naar de bijlage welke je wil toevoegen.

De bestand(en) worden als bijlage toegevoegd aan de factuur door te klikken op de knop Uploaden.

De bijlage(n) kunnen ook van de factuur worden verwijderd. Dit kan gedaan worden door te klikken op het prullenbakje naast de toegevoegde bijlage.

Bijlage toevoegen aan een boeking

Een bijlage kan worden toegevoegd een een concept of een openstaande boeking. Je kunt een bijlage toevoegen door de boeking te openen en vervolgens rechts bovenin via het menu-icon te kiezen voor Bijlage toevoegen. Er verschijnt een nieuw venster Bijlage. Hier kun je op de knop Selecteer bestand klikken om vervolgens op je PC te zoeken naar de bijlage die je wil toevoegen.

De bestand(en) worden als bijlage toegevoegd aan de factuur door te klikken op de knop Uploaden.

De bijlage(n) kunnen ook van de factuur worden verwijderd. Dit kan gedaan worden door te klikken op het prullenbakje naast de toegevoegde bijlage.