Bladwijzer instellen voor inloggen in Reeleezee

Als je vaak in Reeleezee werkt is het handig om een bladwijzer voor de inlogpagina te maken.

Het beste kun je daarvoor de volgende pagina gebruiken: https://apps.reeleezee.nl/ma

Via deze link kom je altijd in de meest recente versie

Hoe doe je dit?
Open een nieuw tabblad in je browser en maak een nieuwe favoriet aan. In Google Chrome doe je dit door op het sterretje achter de adresbalk te klikken. Er opent nu een pop-up. Vul bij de naam bijvoorbeeld Inlog Reeleezee in.
Klik op ‘Meer’. Er opent een volgende pop-up. Vul bij de URL in: https://apps.reeleezee.nl/ma

Klik op ‘Opslaan’. De bladwijzer is nu klaar