Hoe kan ik een boeking loskoppelen?

Plaats je muis/cursor op de boeking in de transactieregel.

Klik vervolgens op het ontkoppel icon:

Je kan nu de boeking alleen loskoppelen zonder de boeking te verwijderen. Je zet dan het vinkje voor ‘boeking/factuur ook verwijderen’ niet aan. Vervolgens klik je op de knop Loskoppelen.

Wanneer je de boeking/factuur ook wil verwijderen selecteer je deze optie en klik je op de knop loskoppelen. Let op: Je factuur of boeking wordt dan definitief verwijderd uit je administratie.

Het resultaat van het loskoppelen is een nog te boeken transactieregel.

Vervolgens kan je besluiten of je een nieuwe boeking wil maken bij de nog te boeken transactieregel of dat je een andere openstaande boeking/factuur wil koppelen aan de nog te boeken transactieregel.