Hoe kan ik de btw aangifteperiode aanpassen?

Klik hiervoor op de map belastingen > instellingen belastingen > tab: opgaves/aangiften > klik op de regel aangifte omzetbelasting > hierna kan je de aangiftemethode aanpassen door op het bolletje te klikken van de gewenste btw aangifteperiode. Klik hierna op de donkerblauwe knop ‘opslaan’ onderaan om de wijziging door te voeren. De wijziging van de aangiftemethode is vervolgens per direct van toepassing.