Hoe kan ik mijn btw nummer wijzigen?

Klik op de map instellingen > mijn abonnement > bedrijfsgegevens.

Onderaan in het overzicht van je bedrijfsgegevens kan je vervolgens het btw-nummer invoeren.

Let op: Het btw id-nummer is niet hetzelfde nummer als het btw nummer.

Voor je aangifte omzetbelasting is het van belang dat het btw-nummer is ingevoerd.

Het btw-id nummer vul je alleen in als je een eenmanszaak hebt zodat op je Reeleezee facturen dit nummer naar voren komt.